Bayburt Üniversitesi Rektörlüğüne Yeniden Prof. Dr. Mutlu Türkmen Atandı
EĞİTİMBayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla görevine yeniden atandı. Türkmen, sosyal medya mesajında duyduğu gururu ve minnettarlığını paylaştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Bayburt Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mutlu Türkmen yeniden atandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karar doğrultusunda dört yıldır rektörlük görevini sürdüren Türkmen, aynı görevi yürütmeye devam edecek. Atamanın ardından sosyal medya üzerinden açıklama yapan Prof. Dr. Mutlu Türkmen, bu göreve tekrar layık görülmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti.
Teşekkür mesajında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a ve kurul üyelerine şükranlarını ileten Türkmen, destek veren tüm akademik camiaya ve kamuoyuna da teşekkür etti. Prof. Dr. Türkmen, öğrenci odaklı stratejik planlarla Bayburt Üniversitesi’ni daha ileri taşımaya kararlı olduklarını vurguladı.
Bayburt Üniversitesi'nde 4 yıldır yürüttüğü görev süresince eğitim, araştırma ve uluslararasılaşma alanlarında önemli adımlar atan Türkmen’in yeniden atanması, üniversite camiasında memnuniyetle karşılandı. Türkmen’in liderliğinde üniversitenin bilimsel, sosyal ve kültürel çalışmalarda daha da aktif olması bekleniyor. Rektör Türkmen, mesajında bu güvene layık olmak için kararlılıkla çalışacağını yineledi.
İlginizi Çekebilir