© Bayburt Haber 2017 - 2025

Bayburt’ta Hafta Sonu Susuz geçti, Hâlâ Su Gitmeyen Evler Var!

Bayburt’ta Cumartesi gecenin ilk saatlerinde başlayan su kesintisi, hafta sonu boyunca şehri susuz bıraktı. Aradan geçen iki güne rağmen hâlâ bazı mahallelere su verilmedi. Vatandaşlar büyük mağduriyet yaşadı.

Bayburt’ta Cumartesi gece 02.00 sıralarında başlayan su kesintisi, tüm şehir genelinde etkili oldu. Hafta sonu boyunca musluklardan tek damla akmayan su nedeniyle vatandaşlar büyük mağduriyet yaşadı. Aradan geçen 48 saate rağmen birçok evlerde hâlâ su olmadığı belirtiliyor.

Şehir genelinde sosyal medya üzerinden yoğun şikâyetler paylaşılmaya devam ediyor. Özellikle yüksek katlı apartmanlarda yaşayan vatandaşlar, taşıma su ile temel ihtiyaçlarını gidermeye çalıştı.

Bazı mahallelerde kısmi olarak su verilse de, basınç düşüklüğü nedeniyle kullanım neredeyse imkânsız hâle geldi. Şehirdeki eczaneler, fırınlar ve lokantalar gibi işletmeler de durumdan olumsuz etkilendi. Yaşanan durumun bayram öncesi son hafta sonu olması tepkileri daha da büyümesine sebep oldu. Vatandaşlar, sorunun bir an önce çözülmesini ve tekrar yaşanmaması için altyapı çalışmalarının hızlandırılmasını talep ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER