© Bayburt Haber 2017 - 2025

MHP Bayburt teşkilatı Erzurum’daki “Terörsüz Türkiye” Buluşmasına Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt teşkilatı, Erzurum’da düzenlenen “Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları” programına tam kadro katılım sağladı. Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın’ın konuşmalarıyla milli duruş vurgusu yapılan programda, şehitler ve gaziler anıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından “Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik” temasıyla düzenlenen “Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları”nın ilki, Erzurum Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin çağrısıyla başlatılan süreç, terörle mücadelede kararlılığın altını çizdi.

Programa, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın, MHP Genel Merkez yöneticileri, MYK üyeleri ve çevre illerin teşkilatları katıldı. Erzurum, Ardahan, Artvin, Bayburt, Bingöl, Gümüşhane, Rize, Trabzon ve Tunceli illerinden gelen teşkilatlar, şehit ve gazilerimizi anarak birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Prof. Dr. Semih Yalçın, konuşmasında “Terörle mücadelede asla pazarlık söz konusu olmayacaktır. Anayasanın ilk dört maddesi tartışılamaz, telaffuz dahi edilemez” sözleriyle milli duruşu güçlü şekilde ifade etti. MHP Bayburt İl, Merkez İlçe, ilçe ve belde teşkilatları, Ülkü Ocakları, Kadın Kolları, TÜRKAV ve Kamu-Sen temsilcileri, programa tam kadro katılarak “Terörsüz Türkiye” hedefine olan kararlılıklarını bir kez daha gösterdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER