Görevli askerin, Şingah mahallesindeki evine giden 4 kişilik grup, doğum günü olan Elif ve kardeşi Ecrin’e ellerinde pasta ile sürpriz yaptı. Görüntülerde pastayı gören iki kardeşin mutluluğu hareketlerinden anlaşılırken, izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşattı. Eve görevli uzman çavuşun kızı Elif’in doğum gününü kutlamak için gidenlerden biri olan Yalçın Akdeniz:
“Abim Ali Akdeniz uzman çavuş göreviyle Suriye’nin İdlib kentinde görev yapıyor. Bu yüzden ilk kez Elif’in doğum gününde yanında olamadı, bu sebepten ben de polis ağabeylerimle birlikte Elif’e özel ve güzel bir gün hediye etmek istedik.”
Açıklamalarında bulundu.
İşte o anlar;
Haber Yorumlari
Yorum Yazin
Dikkat! Suç teskil edecek, yasadisi, tehditkar, rahatsiz edici, hakaret ve küfür içeren, asagilayici, küçük düsürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykiri, kisilik haklarina zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden dogan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içerigi gönderen Üye/Üyeler’e aittir.