Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ve uyarıcı suçlara yönelik yürütülen çalışmalar korona virüs salgınına karşı tedbirler alınarak hız kesmeden devam ediyor. Bu bağlamda D.A. Adı geçen kişinin kullandığı araç Bayburt girişinde durduruldu ve aracın bagaj bölümüne bakıldığında, sol arka stop lambasının bulunduğu bölmeden iki parça halinde toplam 15,28 gram ağırlığındaki metamfetamin malzeme bulundu.
Yine S.K. isimli şahsın bulunduğu yolcu otobüsü durduruldu, şahıstan bir miktar metamfetamin maddesi ve bir miktar bonzai maddesi ele geçirildi. Adı geçen şahıslar hakkında adli tahkikat sürüyor.
Bayburt İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, kullanan, nakleden, bu suçları işleyerek haksız kazanç elde eden, geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye çalışan şüpheliler ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.
Haber Yorumlari
Yorum Yazin
Dikkat! Suç teskil edecek, yasadisi, tehditkar, rahatsiz edici, hakaret ve küfür içeren, asagilayici, küçük düsürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykiri, kisilik haklarina zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden dogan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içerigi gönderen Üye/Üyeler’e aittir.