© Bayburt Haber 2017 - 2025

Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan Bayburt Belediyesi'ne Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Bayburt programı kapsamında Belediye Başkanı Mete Memiş'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Bayburt'un tarihi ve kültürel önemi konuşulurken, karşılıklı hediye takdimleri yapıldı.

Bayburt'a bir dizi ziyaret için gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, programı dahilinde Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş'i makamında ziyaret etti. Bu önemli ziyaret, şehrin spor ve gençlik alanındaki potansiyelinin değerlendirilmesi açısından büyük önem taşıyor.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bakan Yardımcısı Eminoğlu'nu Bayburt'ta ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Memiş, ayrıca Bakan Yardımcısı'na Bayburt'un zengin tarihi ve kültürel yapısı hakkında detaylı bilgiler sundu. 
Konuşmaların ardından, ziyaretin anısına karşılıklı hediye takdimleri yapıldı. Belediye Başkanı Memiş, Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu'na Bayburt'un sembollerinden Saat Kulesi biblosu hediye ederken, Bakan Yardımcısı Eminoğlu da Başkan Memiş'e filografi tablo takdim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER