
2025 Yılı I. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan başkanlığında yapıldı. Toplantıda, ilin genel durumu, devam eden projeler ve planlanan yatırımlar kapsamlı bir şekilde değerlendirildi.
2025 Yılı I. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Mustafa Eldivan başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı toplantıda, ilin genel durumu, devam eden projeler ve planlanan yatırımlar ele alındı.
Vali Eldivan, toplantının açılış konuşmasında, 2025 yılı koordinasyon çalışmalarının Bayburt’a ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni etti. Yatırımların gerçekleşme oranlarının yakından takip edildiğini vurgulayan Vali Eldivan, devam eden projeler ve planlama aşamasındaki çalışmalarla ilgili genel bir değerlendirme yaptı. Bayburt'un kalkınması için özveriyle çalışan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Eldivan, yatırımların hızlı ve etkin bir şekilde tamamlanabilmesi adına koordinasyonun sağlanmasının önemine dikkat çekti.
Toplantı kapsamında, kamu yatırımlarının gerçekleşme durumlarına dair detaylı sunumlar yapıldı. Yatırımların ilerleyişi, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri detaylı bir şekilde tartışıldı. Ayrıca planlama aşamasındaki projeler değerlendirilirken, ilgili kurumlar arasında iş birliğinin artırılması için yapılması gerekenler ele alındı. Toplantı, çözüm odaklı görüşlerin alınması ve ilerleyen dönemde atılacak adımların belirlenmesiyle sona erdi.
Yorum Yazın