Bayburt
DOLAR28.9365
EURO31.8569
ALTIN1900.2

Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, Siyaset Akademisinin Konuğu Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, Siyaset Akademisinin Konuğu Oldu
Abone ol
Bayburt Üniversitesi İdeal Gençlik Öğrenci Topluluğu ile Millî Türk Talebe Birliği Bayburt Şubesinin düzenlediği "Siyaset Akademisi" söyleşi dizisinin konuğu Bayburt Milletvekili Orhan Ateş oldu.

Milletvekili Ateş'in "Türkiye Yüzyılı ve Gençliğin Rolü" konulu söyleşisi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. İsmail Dursunoğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleşti.

Gökhan Budak Konferans Salonunda öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşiye Türkiye Yüzyılının önemini anlatarak başlayan Milletvekili Ateş, Cumhuriyetin muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefinin gerçekleşeceği bir yüzyıl idealini uygulama safhasına geçtiklerini söyledi. Türkiye Yüzyılı vizyonunun gerçekleşmesinde gençlere büyük görevler düştüğünden söz eden Milletvekili Ateş, her alanda seferber olmayı gerektiren büyük hedeflere, büyük eforlara ve büyük adanmışlığa ihtiyaç olduğunu belirtti. Türkiye Yüzyılının vadettiği gelecek itibariyle bir gençlik vizyonu olduğunu da söyleyen Milletvekili Ateş, gençlerin merkezde olduğu bir seferberliğin başarıya ulaşmanın yolu olduğuna değindi. Milletvekili Ateş son olarak, öğrencilere kariyer hedeflerini Türkiye Yüzyılı vizyonuna entegre etmelerini tavsiye ederek geleceğin tam manasıyla gençlerin eseri olacağını dile getirdi. Söyleşisinin son kısmında öğrencilerin Türkiye Yüzyılına ilişkin sorularını yanıtlayan Milletvekili Ateş, salondaki ilgi yoğunluğuna dair izleniminin Türkiye Yüzyılının başarısına duyduğu güveni güçlendirdiği yönündeki duygularını paylaştı.

Siyaset Akademisi söyleşi dizisi, 6 Kasım'da Prof. Dr. Abdulkadir Develi'nin "Dünya Eko-Politiği ve Türkiye Ekonomi Gündemi" isimli söyleşisi ile devam edecek. Söyleşinin moderatörlüğünü Arş. Gör. Mehmet Emin Ceylan yapacak. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Demirözü'nde, Güler ve Mustafa Köseoğlu Taziye Kültür Evi Hizmete AçıldıÖnceki Haber

Demirözü'nde, Güler ve Mustafa Köseoğlu...

Bayburt-Erzincan Yolunda Feci Kaza: 1 Ölü, 2 YaralıSonraki Haber

Bayburt-Erzincan Yolunda Feci Kaza: 1 Öl...

Yorum Yazın

Bayburtspor, Şanlıurfa Deplasmanından Mağlup Döndü
Yeniden Refah Partisi'nin Bayburt Belediye Başkan Adayı Belli Oldu
Öğretmenler Günü Etkinliği Sanat ve İlmi Bir Araya Getirdi
Bayburt Belediyesi'nden Öğretmenler Günü'ne Özel Etkinlik
Bayburt'ta Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları Başvuruları Tamamlandı. Yeni Dönem İçin Yarış Başladı
Başkan Pekmezci, Bahçeli ile Görüştü Aday Adaylığı Başvurusunu Gerçekleştirdi
Bayburt'ta Tarihi Eser Operasyonu: 5 Gözaltı
Bayburt'ta İşyerinde Meydana Gelen Patlamada Bir Kişi Yaralandı
Bayburt’ta TYP Kapsamında 200 Temizlik Görevlisi İşe Alınacak
Yeşilyurt Köyü'nde Çıkan Yangında, 2 Ev İle Bir Ahır Kül Oldu
Bayburtspor'da Başkanlık Krizi ve Transfer Hüsranı: Takım, Belirsiz Bir Gelecekle Mücadele Ediyor!
Bayburt'ta Kar ve Tipi Nedeniyle Mahsur Kalan Vatandaş Kurtarıldı
Bayburt'un Yüksek Kesimlerine Kar Yağdı
Türkiye'nin En Mutlu İlleri Açıklandı! Listede Karadeniz'den 3 İl Var.
Meteoroloji Uyardı! Bayburt'ta Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor
TÜİK Açıkladı! Bayburt'ta Ekim Ayı Konut Satışları
Bayburt'ta Siber Güvenlik Bilincini Artıran SİBERAY Eğitimi
Bayburt'ta Okul Bahçelerine Yeşil Dokunuş: Yüzlerce Fidan Toprakla Buluşuyor!
Bayburt Üniversitesi Öğrencileri Avrupa Gezisinin Paydaşlarına Teşekkür Ettiler
BAY-GÜ-KAB Olağan Meclis Toplantısı, Bayburt'ta Gerçekleşti

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar