Bayburt
DOLAR42.1008
EURO48.4266
ALTIN5372.0

İçme Suyu Arıtma Tesisinin İnşası İçin Yer Teslimi Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İçme Suyu Arıtma Tesisinin İnşası İçin Yer Teslimi Yapıldı
Abone ol
Bayburt Belediyesi'nin Bayburt’un kızıl elması olarak gördüğü Bayburt Merkez İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin yer teslimi gerçekleştirildi.

İmza töreni öncesi projenin yapılacağı Gümüşsu Köyü yakınlarındaki alanda İller Bankası ve yüklenici firma yetkilileri ile incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci projenin yapım süreci hususunda istişarelerde bulundu. Daha sonra başkanlık makamına geçilerek protokol imzalandı. 
Yer teslimi için gerekli protokolün imzalanmasının ardından açıklamalarda bulunan Hükmü Pekmezci Tesisin Bayburt için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Projenin Bayburt’ta belediye eli ile şimdiye kadar hayata geçirilen en büyük proje olduğunu belirten Pekmezci “ Proje için en ince ayrıntısına kadar çalıştık. Bayburt için mutlaka yapılması gereken,  şehrimizin kızıl elması niteliğini taşıyan bir çalışma. Yer teslimimizi bugün itibariyle yaptık. İnşallah mümkün olan en kısa sürede tesisimizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”ifadelerini kullandı.
Bayburt’un güzel temiz bir suyu bulunduğunu ama vatandaşların sertliğinden şikayetçi olduğunu belirten Pekmezci “Projenin hayata geçmesiyle hemşehrilerimiz inşallah bu sorundan da kurtulacak. Bizde Bayburt Belediyesi olarak şehrimizin kronikleşmeye yüz tutmuş bir problemini daha çözüme kavuşturmanın huzuru içinde olacağız.  Vatandaşlarımız merak etmesinler en büyük sevdaları Bayburt olan bir belediyeleri var.” dedi.
Projenin hayata geçmesinde emeği olanlara da tek tek teşekkür eden Pekmezci “Projemiz için çalışmaya başladıktan sonra bizleri bu yolda yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Sayın Vedat Bilgin’e, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Bayburt Valimiz Sayın Cüneyt Epcim’e, Milletvekilimiz Sayın Fetani Battal’a İller Bankası Genel Müdürümüz Sayın Yusuf Büyük’e ve projenin oluşumunda emeği olan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
İmza törenine Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, İller Bankası yetkilileri, teknik ekibi ve yüklenici firma yetkilileri katılım sağladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
21 Şubat Kurtuluş Yıl Dönümü Programı AçıklandıÖnceki Haber

21 Şubat Kurtuluş Yıl Dönümü Programı Aç...

Bayburt’ta Okul Öncesi Öğrencilerin Tamamına Ücretsiz Yemek DesteğiSonraki Haber

Bayburt’ta Okul Öncesi Öğrencilerin Tama...

Yorum Yazın

Arınma Performansıyla Çevresel Farkındalık Vurgusu Yapıldı
Bayburt Üniversitesi'nden Bilim İletişimi Vizyonu: Duvarlar Kalkıyor, Bilim Sokağa İniyor
Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 50. Yıla Anlamlı Fidanlar
Bayburt - Gümüşhane Havalimanı’na Verilecek İsim Tartışma Yarattı!
Bayburt Üniversitesi’nde Sonbaharın Rengi GüzFest Oldu
Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Bayburt’ta ziyarete açıldı
Bayburt’ta Yeni Valilik Önünde Kaza: Araç Ağaca Çarparak Durabildi
Türkiye’nin Parasal Haritası Açıklandı Bayburt Son Sırada Yer Aldı
Bayburt Belediyesi Kış Öncesi Bakım Çalışmalarında Devam Ediyor
“Resimle Anlat Ahiliği Yaşat” Yarışmasında Başvurular Başladı
Kırklartepe Sulama ve Toplulaştırma Projesi Masaya Yatırıldı
Bayburt’ta DSİ Tarafından Taşkın Riskine Karşı Çalışmalar Sürüyor
Bayburt Devlet Hastanesi’ne Yapay Zeka Destekli Yeni MRG Cihazı
Bayburt’ta Ekim Ayında 46 Bin Vatandaş Sağlık Hizmeti Aldı
Bayburt’ta Ata Sporu Cirit Dostluk Maçıyla Yaşatılmaya Devam Ediyor
Bayburt’un Arpalı Beldesinde 1300 Komando Görevlerine Başladı
Bayburt ve Erzurum Valileri Kop Tünelinde İncelemelerde Bulundu
TÜİK Verilerine Göre Bayburt’un İhracat Rakamları Arttı
Yüzyılın Konut Projesi Olan TOKİ 500 Bin Sosyal Konut Başvuruları Başlıyor
Bayburt Öğretmenevi’nde Öğretmenlik Uygulamaları Toplantısı
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar