Bayburt
DOLAR39.5851
EURO45.6681
ALTIN4328.3

Bayburt Üniversitesinde Taltif Töreni Düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburt Üniversitesinde Taltif Töreni Düzenlendi
Abone ol
Bayburt Üniversitesinde, akademik ve idari personelin motivasyonunun arttırılması ve sürdürülen çalışmaların desteklenmesi amacıyla özel bir taltif programı düzenlendi.

 İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan tören Bayburt Üniversitesi Müzik Topluluğunun müzik dinletisi ile devam etti.
Bayburt Üniversitesinde görev yapan akademik ve idari personellerin 2021 yılında gerçekleştirdiği projeler ve çalışmalar arasında yapılan değerlendirmeler neticesinde sekiz farklı kategoride taltif belgeleri verildi.
Bâbertî Külliyesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende akademik yükselme yapan, bilimsel yayın yapan akademisyenler, çalışmalarıyla üniversiteye katkı sunan idari personeller ve bazı akademik birimler taltif edildi.
2021 yılı taltif töreni kapsamında akademik personeller; Web of Science veri tabanında taranan Q1, Q2 ve Q3 sınıfı dergilerde yayımlanan çalışmalarıyla bilim dünyasına katkıda bulunanlar, ResearchGate platformunun etkin kullanımı ile Bayburt Üniversitesinin akademik görünürlüğüne katkıda bulunanlar, 2021 Akademik Teşvik Sıralamasında yer alanlar, TÜBİTAK ve KUDAKA projeleri hazırlayan ve bu projelerde yürütücü ve koordinatör olanlar, keşif ve buluş yapanlar, coğrafi işaret alınmasına katkı sağlayanlar ve unvanda yükselenler şeklinde sınıflandırılarak taltif edildi.
Törende akademik personellerin yanı sıra idari personeller de taltif edildi. Buna göre; “Yaşayan İnsan Hazineleri Geleceğe Aktarılan Mirasın Temsilcileri” kategorisinde ödüle layık görülen 21 isimden biri olan Ehram Ustası Sevim Ataner, Gazi Üniversitesinde Bayburt Üniversitesi için ayrılan tanıtım köşesine gönüllü destek olan Ömer Öksüz ve Akademik Değerlendirme Sistemi çalışmalarını yürüten Programcı Uğur Demirel de taltif edilen idari personeller arasında yer aldı.
Ayrıca Aydıntepe Meslek Yüksekokulu da “Aydıntepe Fasülyesi”nin coğrafi işaret alması hususunda yürüttüğü çalışmasından dolayı birim olarak taltif edildi.
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Bayburt Üniversitesi Rektörü Türkmen, Bayburt Üniversitesinin gelişmesinde emeği bulunan herkese teşekkür etti. Üniversitemizin, her geçen yıl kurumsallaşma yönünde ciddi adımlar attığına işaret ederek “Eğitim-öğretim ortamının yanı sıra sosyal tesisleri, kültürel alanları, külliyelerin geniş ve ferah olması, dijital alt yapısı ve pandemi koşullarına uygunluk noktasında Türkiye’nin yeterliliğe sahip üniversitelerinden biriyiz. Bunun sürekliliğini sağlamak adına çalışmalarımıza büyük bir özveri ile devam ediyoruz. Daha iyiye ulaşmak, daha iyisini yapabilmek için gecesini gündüzüne katan tüm akademik ve idari personelimizi gönülden tebrik ediyorum. Üniversitemizde inşallah geleneksel hale gelecek olan bu taltif töreni akademik ve
idari personelimizin motivasyonunun arttırılmasına da önemli katkı sunacaktır. Akademik görünürlük adına akademisyenlerimiz tarafından yapılan tüm çalışmalarımızın yanı sıra idari personellerimizi de yürüttükleri çalışmalarından dolayı kutluyorum.” dedi.
Program, protokol üyeleri tarafından taltif belgelerinin takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Akademik ve idari personeli bir araya getiren törene; Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Metin Uçurum, Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, dekanlar, müdürler, akademik ve idari personel katılım sağladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt, Üni Fm İle Eğlenceye DoyduÖnceki Haber

Bayburt, Üni Fm İle Eğlenceye Doydu

Bayburt Belediyesi'nden Su Fiyatına İkinci İndirimSonraki Haber

Bayburt Belediyesi'nden Su Fiyatına İkin...

Yorum Yazın

Bayburt'ta Seçkin Pirim’in "Zamanlı Zamansız" Sergisi Baksı Müzesi’nde Açıldı
Bayburt’ta Şap Alarmı: 14 Köy ve 4 Mahalle Karantinada
İYİ Parti İl Başkanı Hancı, “Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Hepimizin Görevi”
Yıldırım Elektroniği Vurdu: Bayburt’ta Cihazlar Kullanılamaz Hale Geldi
AK Parti Gençlik Kolları’ndan CHP Mitingine Taşıma İddiası
Bayburt'ta Sağanak Yağış Yeni Sanayi Sitesini Sular Altında Bıraktı
CHP, 14 Aradan Sonra Özgür Özel ile Bayburt'ta Halka Seslendi
CHP Bayburt’ta Miting Öncesi Gençlik Kortejiyle Sahadaydı
CHP, 14 Yıl Aradan Sonra Özgür Özel ile Bayburt’ta Miting Yaptı
Bayburt Demirözü’nde Eğlence Zamanı, Kuşburnu Çiçeği Festivali Başlıyor
Bayburt’un Yeni MÜSİAD Başkanı Tosun, İlk Temasını Diyarbakır’da Kurdu
ÜNİ FM’de CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek ile Bayburt’un Nabzı Tutuldu!
Uyuşturucuyla Yakalanan 3 Şüpheliye Bayburt Polisi Göz Açtırmadı
Hatırlamak 20 Yıl Sürdü: Bayburt Galer Hamamı İçin İlk Adım Atıldı
CHP Bayburt Miting Alanına valilikten İzin çıkmadı, Yeni Adres Belirlendi!
Bayburt MÜSİAD’ta Koltuk Değişti Yeni Başkan Mert Tosun Oldu
Bayburt Aydıntepe Yaylası’nda Cami Bakımsızlığı ve Çevre Kirliliği Tepki Çekiyor!
Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne 3 İşçi Alımı Yapılacak!
Hayrettin Dilek, 47 Yılın Ardından Bayburt Üniversitesi’nden Emekli Oldu
Bayburt CHP Mitinginde Özgür Özel ile Beraber Mansur Yavaş’ta Olacak
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar