Bayburt
DOLAR41.477
EURO48.8497
ALTIN4985.1

Bayburtlu Besici Milli Dayanışma Kampanyasına Destek Verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburtlu Besici Milli Dayanışma Kampanyasına Destek Verdi
Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kovid-19’la mücadele kapsamında Milli Dayanışma çağrısına Bayburtlu besici Recep Ali Yaya 500 kiloluk düvesini bağışlayarak yanıt verdi. Bayburt’un Bayırtepe Köyü’nde besicilikle uğraşan Yaya, daha önce de Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerler için “Efe” ile “Paşa” isimli tosunlarını Mehmetçik Vakfı’na bağışlamıştı.

Kovid-19’la mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle dar gelirli vatandaşlara destek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na Bayburtlu besici Recep Ali Yaya, 500 kilogramlık düvesini bağışlayarak katıldı. Açık artırma usulüyle satılacak düvenin geliri kampanyaya bağışlanacak.

Yaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileriyle iletişime geçtiğini ve “Çorbada tuzumuz olsun.” diyerek kampanyaya katkı sunmak istediğini aktardı.  Milli Dayanışma Kampanyası’na Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bizzat katkı sunmasının herkes için güzel bir örnek olduğunu kaydeden Yaya, “Cumhurbaşkanımızın bizzat katıldığı kampanyaya bizde bir düvemizi bağışlayarak destek olmak istedik. Türkiyem için, ‘Biz bize yeteriz’e destek için böyle bir şey öngördük. Türk Milleti olarak birliğimizi, beraberliğimizi ülke olarak ortaya koymamız gerekiyor. Bizim devletimiz gibi vatandaşına sahip çıkan, destek veren bir devlet bugüne kadar görmedim. Bunun için birlik olalım, beraber olalım. Her şey bizim için daha güzel olacak.” dedi.

Yardımlarına bundan sonra da devam edeceğini ifade eden Yaya, “Allah nasip ediyor, böyle yardımlarda bulunuyoruz.  Biz bize yeteriz.” diye konuştu.

Kovid-19’la mücadele çalışmaları için de mesaj veren Yaya, vatandaşlara yönelik evde kalmaları çağrısında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gökçedere - Köse Kara Yolu Ulaşıma KapatıldıÖnceki Haber

Gökçedere - Köse Kara Yolu Ulaşıma Kapat...

Jandarmayı Arayıp Saman İstediSonraki Haber

Jandarmayı Arayıp Saman İstedi

Yorum Yazın

Erzurum Aşkale'de 4.4 Büyüklüğünde Deprem: Sarsıntı Bayburt'ta da Hissedildi
AFAD'dan Bayburt İtfaiyesi'ne İtfaiye Haftası Hediyesi
Üni FM'de Ahilik Geleneği Masaya Yatırıldı: Kökeninden Dijital Çağa Kapsamlı Analiz
Organize Sanayi Bölgesi'nde Feci Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti!
Bayburt'ta O Yer Bir Can Daha Aldı: Yoğun Bakımdaydı, Hayatını Kaybetti!
Bayburtlu Sporcu Ünal Türker Bilek Güreşinde İki Altınla Dünya Zirvesinde
38 Milyonluk Cirit Sahası Yapılıyor Ama Maç Finalinde Kimse Yok!
Şehrin Kalbi Yeniden Aydınlandı: Saray Bahçesi’nin Aydınlatma Sorunu Giderildi
Bayburt'ta 38. Ahilik Haftası Valilik ve Halk Pazarı Ziyaretiyle Başladı
Turgut Özal Bulvarı’nda Acı Tesadüf: Aynı Noktada İkinci Yaya Kazası!
Bayburt Belediyesi Yaşam Merkezi’nde Kadınlara Özel Spor Salonu
Bayburt Yaylası’nda Kar Fırtınası: Çoban ve Sürüsü Güçlükle Kurtarıldı
Canlı Müzik İçin Yeni Şart: Bayburt'ta Akustik Ölçüm Zorunluluğu
Bayburt'ta Aile Yılı'na Özel AFAD’tan Afet Farkındalık Seferberliği
Sosyal Medya Dolandırıcılarına Bayburt Merkezli Operasyon!
Bayburt'ta Hafızlık ve Kur’an Okuma Yarışması Finali Tamamlandı
Bayburt'ta 19 Eylül "Gaziler Günü" Yürüyüşü ve Anma Töreni Düzenlendi
Üç Bakan Yeni Spor Salonu Açılışı İçin Bayburt'ta
Kültür ve Turizm Bakanı Bayburt'a Geliyor
Milli Savunma ve Gençlik Spor Bakanları Yarın Bayburt'ta
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar