Bayburt
DOLAR40.6707
EURO46.5695
ALTIN4310.4

Bayburt'ta Gelecek Partisi Merkez İlçe 2. Olağan Kongresi Gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburt'ta Gelecek Partisi Merkez İlçe 2. Olağan Kongresi Gerçekleşti
Abone ol
Kongrede konuşan İl Başkanı Nazir Güler, iktidara yönelik eleştirilerde bulundu. Sessiz kalmamanın duyarsız kalmak anlamına geldiğini belirten Güler, "İktidar ve yanlılarının yanlış politikaları, ülkemizi adeta bir çıkmaza sürüklemiştir. Demokrasi ayaklar altına alınmıştır, hukukun üstünlüğü unutulmuş ve tek adam rejimi, ülkemizin demokratik değerlerden uzaklaşmasına neden olmuştur" ifadelerini kullandı.

Nazir Güler'in güven tazelediği kongrede il yönetim kurulu üyeliklerine Siyami Kabak, Gökhan Yücel, Hasan Tekin, Hamit Timur, Murat Çağlar, Nurullah Özoğul, Muhammet Şerif Demirer, Mustafa Aker, Fırat Narinoğlu, Bircan Sokar, Vedat Topyay, Yaşar Topsakal, Cemal Yakut, Zihni Koman, Serkan Karapınar, Emirhan Can seçildi. İl disiplin kurulu üyeliklerine Eyyup Yetişen, Şeref Aydoğdu, Harun Saka, genel merkez delegeliklerine ise Nazir Güler ile Ali Sayıner seçildi.

Kongrede konuşan İl Başkanı Nazir Güler, iktidara yönelik eleştirilerde bulundu. Sessiz kalmamanın duyarsız kalmak anlamına geldiğini belirten Güler, "İktidar ve yanlılarının yanlış politikaları, ülkemizi adeta bir çıkmaza sürüklemiştir. Demokrasi ayaklar altına alınmıştır, hukukun üstünlüğü unutulmuş ve tek adam rejimi, ülkemizin demokratik değerlerden uzaklaşmasına neden olmuştur" ifadelerini kullandı.

Güler, Bayburt'un izlenen politikalardan en çok etkilenen il olduğunu dile getirerek, "Özellikle önümüzdeki yerel seçimlerde, Bayburt halkı olarak değişime olan ihtiyacımızı net bir şekilde ortaya koymalıyız. Sürdürülen yerel politikalar sadece şehrimizi geri bırakmakla kalmıyor, aynı zamanda Bayburt'un potansiyelini görmezden geliyor. Sadece bir avuç insanın çıkarlarına hizmet etmekle halkımızı yok sayıyor" şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi il yönetimi olarak olumsuzlukların üzerine giderek halkla bütünleşmiş bir yönetim sergileyeceklerini vurgulayan Güler, "Tek adam yönetimi, ülkemizin her köşesinde yıkıcı etkiler yaratmıştır. Toplumsal bütünlüğümüzü zedelemiş, farklı düşüncelere sahip olanları sindirmiş ve demokratik hakları gasp etmiştir. Bu keyfi yönetim anlayışı, maalesef Bayburt'u da etkisi altına almıştır. Bu keyfi yönetim, adaleti ayaklar altına alarak, taraflı uygulamalarla halkı sindirmiş ve farklı düşüncelere tahammülsüzlüğü artırmıştır" dedi.

Güler, gelecek yerel seçimlerin Bayburt'un kaderini belirleme noktasında bir dönemeç olduğunu belirterek, "Mevcut yönetimin getirdiği bu karanlık günlerden kurtulmak için, halkımızın güçlü bir şekilde bir araya gelmesi gerekiyor. Bayburt Gelecek Partisi, adil, şeffaf ve katılımcı, herkesin fikrine saygı duyan bir yönetim anlayışıyla, şehrimizi yeniden inşa etmeye kararlıdır" diye konuştu.

Sonuç olarak, "bugün burada toplandık, çünkü artık sessiz kalmayacağız. Bayburt Gelecek Partisi olarak, bu yönetim anlayışını sert bir şekilde eleştireceğiz. Özgürlük ve adalet arayışımız, sadece bir dilek ve temenni değil, aynı zamanda bir mücadele sözüdür. Birlikte bu mücadeleyi vererek, Bayburt'u daha gelişmiş, yenilenmiş, aydın ve özgür yarınlara taşıyacağımızın inancını yineleyerek sözlerime son veriyorum" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt'ta Yoğun Kar Yağışı. Kar ve Tipi Etkisini Sürdürüyor.Önceki Haber

Bayburt'ta Yoğun Kar Yağışı. Kar ve Tipi...

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan Bayburt'a ZiyaretSonraki Haber

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan Ba...

Yorum Yazın

Bayburt Şingah Mahallesi’nde Park Yapım Çalışmaları Devam Ediyor
Bayburt’un Tarihi Korgan Köprüsü Çöplüğe Dönmüş Durumda!
Bayburt-Erzurum Yolunda Kamyon Bariyerlere Çarpıp Su Kanalına Devrildi!
TÜİK Dış Ticaret Verilerini Açıkladı Bayburt Yine En Son Sırada
Bayburt’ta Eko Köy ve İncili Köyü’nde Islah Çalışmaları Sürüyor
Bayburt ve Gümüşhane’de Tarihi Eser Operasyonu; 156 Parça Ele Geçirildi!
Bayburt Tarım Müdürlüğü'nde Görev Teslimi Gerçekleşti
Bayburt’ta Organik Tarım İçin 300 Milyonluk Büyük Yatırım Hamlesi
26 yıl 11 Ay Kesinlşemiş Hapis Cezası Olan Zanlı İstanbul’da Yakalandı!
Bayburt'ta Pazartesi Çilesi Bitmiyor: Kapalı Pazar Trafiği Felç Etti!
Bayburt Belediyesi Veteriner Müdürlüğü, Larva İlaçlamasını Sürdürüyor
Çiftçiye Uyarı: Anız Yakmak Hem Doğaya Hem Cebinize Zarar!
Gümüşhane MHP Heyeti Gümüşhane - Bayburt Havalimanını Yerinde İnceledi!
Bayburt'un Aydıntepe İlçesinde Travay Projesi Kapsamında İlk Saha Uygulaması Yapıldı
Milletvekili Orhan Ateş Bayburt Köylerini Ziyaret Etti
Kırklartepe’de Arazi Toplulaştırma İçin Çiftçilere Bilgilendirme
Trabzonspor Kafilesi Bayburt’taki Dernek Açılışında Coşkuyla Karşılandı
Bayburt Valisi Eldivan Toplu Sünnet Töreninde Çocukların Sevincine Ortak Oldu
Bayburt’ta İki Araç Kafa Kafaya Çarpıştı 4 Kişi Yaralandı
Bayburt Devlet Hastanesi'nde Başarılı Vats Dekortikasyon Ameliyatı
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar