
Bayburt Tarih-Kültür ve Edebiyat Derneği’nin 6. olağan genel kurulunda mevcut başkan Fatih Dündar güven tazeledi.
Bayburt Tarih-Kültür ve Edebiyatı Derneği’nin (BAYDER) 6. olağan genel kurulu, dernek merkezinde gerçekleştirildi. Tek adaylı seçimde mevcut başkan Fatih Dündar yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
Genel kurul, divan başkanlığını Veysel Gider’in, katip üyeliklerini ise Ahmet Aker ve Nusret Konca’nın üstlendiği oturumla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.
Seçimde yeni yönetim kuruluna Hüseyin Akdoğan, Hacı Murat Okutmuş, Baki Meral, Yasemin Akgün, Ahmet Çalışkan ve Mehmet Salih Turanoğlu seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine ise Serkan Köse, Önder Eryılmaz ve Cafer Dursun getirildi.
Seçimin ardından konuşan Başkan Fatih Dündar, önceki dönemde görev yapan yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, yeni dönemde de BAYDER’in kültür, sanat ve edebiyat alanında güçlü faaliyetler sürdüreceğini vurguladı. Dündar, “6. olağan genel kurulumuzun derneğimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek katılım gösteren üyelere teşekkür etti.
Yorum Yazın