Bayburt
DOLAR39.4478
EURO45.6852
ALTIN4336.7

MHP Gökçedere Belde Başkanlığında Bayrak Değişimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Gökçedere Belde Başkanlığında Bayrak Değişimi
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Gökçedere Belde Başkanlığı vazifesini 2017 yılından itibaren sürdüren Fırat Şeker, görevini Şinasi Akbulut'a devretti.

Gökçedere Belde Teşkilat'ında ; MHP MYK Üyesi İdris Aydın, MHP Bayburt Il Başkanı Bekir Kasap, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, ilçe Başkanları, il genel ve Belediye Meclisi Üyeleri, il ve ilçe yönetimleri ve de partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen görev değişiminde, yeni Başkan Şinasi Akbulut görevi devraldığı Fırat Şeker'e şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, "Yurtdışında bulunan Fırat Başkanımız dan devraldığımız bayrağı daha ilerilere taşıyacağız, Allah yâr ve yardımcımız'dır" dedi. 
 
MHP Bayburt Il Başkanı Bekir Kasap, görev değişimi sebebiyle yapmış olduğu konuşmasında,

 "Kıymetli MYK Üye'm,  Değerli Aydıntepe ve Gökçedere Belde Başkan'larım, Saygıdeğer Ilçe Başkan'larım, Il Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerim, Sevgili Yönetici kardeşlerim, aziz Ülküdaşlarım... Sözlerime başlamadan önce  Idlip'te şehit düşen Mehmetciklerimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Bugün burada bir bayrak değişimi için toplanmış bulunuyoruz. 2017 yılından itibaren canını dişine takarak, büyük bir özveri ve gayretle çalışan Fırat Başkanımız, yurtdışında bulunmasından dolayı görevini Şinasi Başkanımız'a devretmiş bulunmaktadır. Gökçedere Beldemize ve teşkilatımıza kattığı değer ve kazanılan başarılarda ki mühim payından dolayı kendisine şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Kasap şöyle devam etti:  

"Görevi Fırat Şeker Başkanımızdan devralan Şinasi Başkanımızın, bu kutlu görevi layıkı ile yürüteceğine, devraldığı bayrağı dahada ileriye taşıyarak, yeni başarılara imza atacağına eminim. Bu meşakkatli görevde, Cenab-ı Hakk işini kolay kılsın. Bizler, Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe teşkilatları olarak, bundan evvel olduğu gibi, bundan sonrada, Hakka, ülkemize ve milletimize hizmet yolunda, her ülküdaşımıza vermiş olduğumuz sözün bilinciyle, çalışmaya devam edeceğiz. Bu noktada, Gökçedere teşkilatımızla da, koordinasyon'lu bir biçimde, hizmet üretmeye, var olan problemleri çözmeye, Gökçederemizi tarihine ve kültürüne yaraşır biçimde daha ileriye taşımaya gayret edeceğiz. Gayret bizden Tevfik Allah'tandır. Hepinizi Allah'a emanet ediyor, saygı ve sevgiyle selamlıyorum." 
 
MHP MYK Üyesi İdris Aydının da söz alarak, hayırlı olsun dileklerinde bulunduğu görev değişikliği sonrası, tüm il, ilçe ve belde teşkilatları ve partililer, yeni Başkan Şinasi Akbulut ve yönetimini tebrik ettiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğu Karadeniz'in İç Kısımlarında Kar Yağışı BekleniyorÖnceki Haber

Doğu Karadeniz'in İç Kısımlarında Kar Ya...

Bayburt Beyaza BüründüSonraki Haber

Bayburt Beyaza Büründü

Yorum Yazın

Bayburt İl Sağlık Müdürlüğü’nde Görev Değişimi Gerçekleşti
Bayburt’ta içme Sularında Yedi Çeşmede Kirlilik Tespit Edildi
Bayburt'un Demirözü’nde Kuşburnu Çiçeği Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Bayburt'un Bayırtepe Köyü’nde Kaybolan Zihinsel Engelli Kişiyi Afad Drone ile Bulundu!
Bayburt'ta Tali Yoldan Çıkan Kontrolsüz Araç Kazaya Sebep Oldu!
Bayburt Üniversitesi Rektörü Türkmen İkinci Döneme Mazbatasıyla Başladı
Ekrem İmamoğlu’ndan Gökan Zeybek’e Miting Sonrası “Bayburt Mektubu”
Bayburt'ta Seçkin Pirim’in "Zamanlı Zamansız" Sergisi Baksı Müzesi’nde Açıldı
Bayburt’ta Şap Alarmı: 14 Köy ve 4 Mahalle Karantinada
İYİ Parti İl Başkanı Hancı, “Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Hepimizin Görevi”
Yıldırım Elektroniği Vurdu: Bayburt’ta Cihazlar Kullanılamaz Hale Geldi
AK Parti Gençlik Kolları’ndan CHP Mitingine Taşıma İddiası
Bayburt'ta Sağanak Yağış Yeni Sanayi Sitesini Sular Altında Bıraktı
CHP, 14 Aradan Sonra Özgür Özel ile Bayburt'ta Halka Seslendi
CHP Bayburt’ta Miting Öncesi Gençlik Kortejiyle Sahadaydı
CHP, 14 Yıl Aradan Sonra Özgür Özel ile Bayburt’ta Miting Yaptı
Bayburt Demirözü’nde Eğlence Zamanı, Kuşburnu Çiçeği Festivali Başlıyor
Bayburt’un Yeni MÜSİAD Başkanı Tosun, İlk Temasını Diyarbakır’da Kurdu
ÜNİ FM’de CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek ile Bayburt’un Nabzı Tutuldu!
Uyuşturucuyla Yakalanan 3 Şüpheliye Bayburt Polisi Göz Açtırmadı
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar