Bayburt
DOLAR41.5799
EURO48.5576
ALTIN5001.1

Milli Eğitim Camiasından Kan Bağışı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Eğitim Camiasından Kan Bağışı
Abone ol
Bayburt'ta yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle kan bağışı stoklarında azalma olduğu için, eğitim camiası kan bağışında bulundu.

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, İmam Hatipliler Derneği ve Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü işbirliğiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda kentte kan bağışı kampanyası düzenlendiğini bildirdi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Bahçesinde 11-12 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Karakaşoğlu, "İnşallah verdiğimiz kanlar insanlara hayat olur, can olur. Bu kampanyaya bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Kızılay kan aracımız bu akşam yine burada olacak. Kan vermek isteyen arkadaşlarımızı buraya davet ediyoruz." dedi.

Kampanyaya destek veren Memur-Sen İl Başkanı Kenan Turan da, kentteki tüm üyelerini kan bağışında bulunmaları için davet ettiklerini söyledi.

Memur Sen olarak her zaman ülkemizin ve milletin yanında olduklarını vurgulayan Turan, "'Kan Ver Hayat Kurtar' kampanyasına bizde' İyilik Kanımızda Var' sloganıyla katılım yaptık. Salgın döneminin yaşandığı bu süreçte Memur-Sen olarak toplamda 3,5 milyon lira yardımda bulunduk. Bugün de buraya kan vermeye geldik. Tüm üyelerimizi bu kampanyaya davet ettik" ifadelerini kullandı.

Erzurum ve Erzincan'a kan bağışı daveti

Bayburt Erdem Beyazıt İmam Hatip Okulu Müdürü Adil Kacır ise, Sivas Zeki Hayran İmam Hatip Ortaokulu'nun kendilerini kan bağışı organizasyonuna davet ettiğini anımsatarak, "Bizlerde Erzurum'da ki kan bağışı merkeziyle gerekli görüşmeleri yaparak şehrimizde 11 - 12 Mayıs tarihlerinde Milli Eğitim Müdürlüğü bahçemizde öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımıyla bu kan bağışı seferberliğine iştirak ederek bir etkinlik icra ediyoruz" dedi.

Kacır, ayrıca Erzurum Sıddık Tivlikli Hafız İmam Hatip Ortaokulu ve Erzincan 15 Temmuz Şehitleri Hafız İmam Hatip Ortaokulu'na çağrıda bulunarak, "Bu hayır kervanına sizlerde ortak olun" dedi.

Etkinliğe yoğun katılımın olduğunu söyleyen Türk Kızılayı Bayburt İl Başkanı Hümeyra Çelik, milli eğitim camiasına duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür etti. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt'ta Bir Miktar Esrar Ele GeçirildiÖnceki Haber

Bayburt'ta Bir Miktar Esrar Ele Geçirild...

Bayburt Kadın Barları Stüdyo Çalışmaları TamamlandıSonraki Haber

Bayburt Kadın Barları Stüdyo Çalışmaları...

Yorum Yazın

Erzurum Aşkale'de 4.4 Büyüklüğünde Deprem: Sarsıntı Bayburt'ta da Hissedildi
AFAD'dan Bayburt İtfaiyesi'ne İtfaiye Haftası Hediyesi
Üni FM'de Ahilik Geleneği Masaya Yatırıldı: Kökeninden Dijital Çağa Kapsamlı Analiz
Organize Sanayi Bölgesi'nde Feci Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti!
Bayburt'ta O Yer Bir Can Daha Aldı: Yoğun Bakımdaydı, Hayatını Kaybetti!
Bayburtlu Sporcu Ünal Türker Bilek Güreşinde İki Altınla Dünya Zirvesinde
38 Milyonluk Cirit Sahası Yapılıyor Ama Maç Finalinde Kimse Yok!
Şehrin Kalbi Yeniden Aydınlandı: Saray Bahçesi’nin Aydınlatma Sorunu Giderildi
Bayburt'ta 38. Ahilik Haftası Valilik ve Halk Pazarı Ziyaretiyle Başladı
Turgut Özal Bulvarı’nda Acı Tesadüf: Aynı Noktada İkinci Yaya Kazası!
Bayburt Belediyesi Yaşam Merkezi’nde Kadınlara Özel Spor Salonu
Bayburt Yaylası’nda Kar Fırtınası: Çoban ve Sürüsü Güçlükle Kurtarıldı
Canlı Müzik İçin Yeni Şart: Bayburt'ta Akustik Ölçüm Zorunluluğu
Bayburt'ta Aile Yılı'na Özel AFAD’tan Afet Farkındalık Seferberliği
Sosyal Medya Dolandırıcılarına Bayburt Merkezli Operasyon!
Bayburt'ta Hafızlık ve Kur’an Okuma Yarışması Finali Tamamlandı
Bayburt'ta 19 Eylül "Gaziler Günü" Yürüyüşü ve Anma Töreni Düzenlendi
Üç Bakan Yeni Spor Salonu Açılışı İçin Bayburt'ta
Kültür ve Turizm Bakanı Bayburt'a Geliyor
Milli Savunma ve Gençlik Spor Bakanları Yarın Bayburt'ta
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar