Bayburt
DOLAR40.7015
EURO47.2204
ALTIN4395.4

Vali Ali Hamza Pehlivan'ın Veda Mesajı: Arz-ı Veda Bayburt

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Ali Hamza Pehlivan'ın Veda Mesajı: Arz-ı Veda Bayburt
Abone ol
Şırnak'a vali olarak atanan Ali Hamza PEHLİVAN Bayburt halkı için veda mesajı yayınladı

 Saygıdeğer Bayburtlu hemşerilerim,

        Bayburt Valisi olarak iki yıldır yürütmekte olduğum görevimden,18 Temmuz 2019 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şırnak Valisi olarak atanmam nedeniyle ayrılmış bulunuyorum. Kadim şehir, Şehr-i Çoruh Bayburt’dan, kadim şehir,Şehr-i Nuh Şırnak’a doğru yol alıyorum.

        Yurdumuzun pek çok İl ve İlçesinde Kaymakam ve Vali Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra Vali olarak atandığım ilk İl olan Bayburt’un hayatımda daima müstesna bir yeri olacağını bilmenizi isterim.

        Zira her sokağı huzur kokan bir şehirde görev yaptım. Vatanına, Milletine, İline, İlçesine, Köyüne sadakatin samimi tanımını yapan ve yaşayan bir şehirde görev yaptım. Kadim kültüründen köklü gelenekler çıkarmış bir şehirde görev yaptım.

        Dede Korkut, Şair Zihni, Celali, Hicrani, İrşadi, Ağlarbaba gibi kıymetli şahsiyetler yetiştiren, kadirşinas, samimi, misafirperver insanların yaşadığı bir şehirde görev yaptım.

        Bizleri bağrına basan, gönlünü açan siz değerli hemşerilerime şahsım ve ailem adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bayburt’tan ayrılmayı Bayburtlularla yeni buluşmaların, dostlukların, gönül bağlarının devamının müjdecisi olarak görüyorum.

        Bundan böyle gideceğim her yerde Bayburt’un ve Bayburtlu’nun sevgisi, yakın ilgisi ve samimiyeti ailece bizlere eşlik edecek; Şehit Osman’ın huzuru, Kop Siperlerinin gururu, Çinimaçin Kalesinin görkemi, Çoruh’un serinliği,Dede Korkut destanlarının derinliği,hemşerilerimizin dua dolu sözleri hep yanımızda gönlümüzde olacak.

        Mesleğimizin doğası gereği sürekli farklı yerlerde görev yapan bizler için en önemli yol azığı yerine getirmeye çalıştığımız hizmetlerin yanında, gittiğimiz yerde kurduğumuz dostluklar, gönül bağları ve aldığımız dualardır. Allah’a şükürler olsun ki iyi duygularla geldiğimiz bu güzel diyarda iyilikler bulmak, iyi insanlarla tanışmak, dayanışma içinde çalışmak nasip oldu. 
Bu vesileyle görev yaptığım iki yıllık süre boyunca İlimizle ilgili bütün konularda desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve 
bütün Sayın Bakanlarımıza, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanımız Sayın Naci Ağbal’a, Sayın Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Askeri ve Adli Erkanımıza, Bayburt Üniversitesi Rektörümüz ve ekibine, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarımıza, İl Genel Meclisi Başkan, Üyeleri ve Genel Sekreterliğimize, İl Müdürlerimize, Muhtarlarımıza, Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize, kamu kurumlarımızdaki bütün mesai arkadaşlarımıza, meslek odalarımız, vakıflarımız, derneklerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın yöneticilerine, üyelerine, işadamlarımıza, hayırseverlerimize, çiftçilerimize, esnaflarımıza, yılların idealini gerçekleştirerek el birliğiyle 2.Lige çıkarttığımız Bayburtspor takımı, yöneticileri ve cefakar taraftarlarına, basın mensuplarımıza ve tek tek bütün Bayburtlu hemşerilerimize teşekkür ediyor, gösterdikleri teveccüh, ilgi ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

        Değerli hemşerilerim, bulunduğumuz her yerde evimizin de gönlümüzün de kapısı sizlere her zaman açıktır. Hepinize sağlık, huzur, hayır ve iyilikler diliyorum. Allah'a ısmarladık.

        Selam ve saygılarımla..

                                                                                                                                                Ali Hamza PEHLİVAN
                                                                                                                                                      Bayburt Valisi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt’un Kalkınmasına Yönelik 3T FormülüÖnceki Haber

Bayburt’un Kalkınmasına Yönelik 3T Formü...

Aydıntepe Yaylası’nda Şölen CoşkusuSonraki Haber

Aydıntepe Yaylası’nda Şölen Coşkusu

Yorum Yazın

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinin Yeni Kaymakamı Ertuğrul Bayram Görevine Başladı
Bayburt Şingah Mahallesi’nde Park Yapım Çalışmaları Devam Ediyor
Bayburt’un Tarihi Korgan Köprüsü Çöplüğe Dönmüş Durumda!
Bayburt-Erzurum Yolunda Kamyon Bariyerlere Çarpıp Su Kanalına Devrildi!
TÜİK Dış Ticaret Verilerini Açıkladı Bayburt Yine En Son Sırada
Bayburt’ta Eko Köy ve İncili Köyü’nde Islah Çalışmaları Sürüyor
Bayburt ve Gümüşhane’de Tarihi Eser Operasyonu; 156 Parça Ele Geçirildi!
Bayburt Tarım Müdürlüğü'nde Görev Teslimi Gerçekleşti
Bayburt’ta Organik Tarım İçin 300 Milyonluk Büyük Yatırım Hamlesi
26 yıl 11 Ay Kesinlşemiş Hapis Cezası Olan Zanlı İstanbul’da Yakalandı!
Bayburt'ta Pazartesi Çilesi Bitmiyor: Kapalı Pazar Trafiği Felç Etti!
Bayburt Belediyesi Veteriner Müdürlüğü, Larva İlaçlamasını Sürdürüyor
Çiftçiye Uyarı: Anız Yakmak Hem Doğaya Hem Cebinize Zarar!
Gümüşhane MHP Heyeti Gümüşhane - Bayburt Havalimanını Yerinde İnceledi!
Bayburt'un Aydıntepe İlçesinde Travay Projesi Kapsamında İlk Saha Uygulaması Yapıldı
Milletvekili Orhan Ateş Bayburt Köylerini Ziyaret Etti
Kırklartepe’de Arazi Toplulaştırma İçin Çiftçilere Bilgilendirme
Trabzonspor Kafilesi Bayburt’taki Dernek Açılışında Coşkuyla Karşılandı
Bayburt Valisi Eldivan Toplu Sünnet Töreninde Çocukların Sevincine Ortak Oldu
Bayburt’ta İki Araç Kafa Kafaya Çarpıştı 4 Kişi Yaralandı
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar