Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Giresun'un Doğankent ilçesinden Bayburt'un Aydıntepe ilçesine atanan Kaymakam Deniz Yıldırım, ilçeye gelerek görevine başladı. Yeni görev yeri olan Aydıntepe'ye ulaşan Yıldırım için hükümet konağı önünde karşılama programı düzenlendi. Karşılamanın ardından makamına geçen Yıldırım, ilçede görev yapan daire amirleriyle ilk tanışma toplantısını gerçekleştirdi. Aydıntepe Hükümet Konağı toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmede, Kaymakam Deniz Yıldırım, tanışma toplantısında ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.
Vali Mustafa Eldivan Yeni Kaymakamı Kabul Etti
Aydıntepe Kaymakamı Deniz Yıldırım, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan tarafından makamında kabul edildi. Görüşmede Vali Eldivan, Kaymakam Yıldırım'a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek görevinde başarılar diledi.
Demirözü Kaymakamı Iğdır'a Atandı
Aynı kararname kapsamında Bayburt'ta görev değişimi yaşayan bir diğer isim ise Demirözü Kaymakamı Özlem Kılıçtürk oldu. 2026/148 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Iğdır Vali Yardımcılığı görevine atanan Kılıçtürk, Vali Mustafa Eldivan'a veda ziyaretinde bulundu. Vali Eldivan, Kılıçtürk'e Demirözü ilçesinde gerçekleştirdiği çalışmalar ve Bayburt'a sunduğu hizmetler için teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: