Bayburt
DOLAR42.3684
EURO48.9426
ALTIN5538.4

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’ndan 28 Şubat Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’ndan 28 Şubat Mesajı
Abone ol
AK Parti Kadın Kolları Bayburt İl Başkanı Elif Çil, 28 Şubat ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye siyasal tarihi, ne yazık ki darbelerin ağır bedelini ödemiş travmalarla dolu siyasal ve toplumsal bir geçmişe sahiptir. 
Yaşanan her darbe Türkiye'yi daha da geriye götürmüş, demokrasi kesintiye uğramış, özgürlükler askıya alınmıştır. 99 yıllık Cumhuriyet tarihimizde 27 Mayıs 1960’da başlayıp 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimine kadar ki süreç, milletimize ve demokrasimize yönelen suikastlerdir. 28 Şubat darbesi de demokrasi tarihimize ‘postmodern darbe’ olarak geçen karanlık bir dönemdir. Milletin vicdanında derin yaralar açan 28 Şubat süreci, demokrasiye ve sivil siyasete yönelik bir suikast olarak gerçekleşmiş, milletin iradesine olduğu kadar kalkınma çabasına da engel olmuş gerici ve ilkel bir tertiptir. 28 Şubat’ta kadınların ve kız çocuklarının en temel hakkı olan eğitime erişimine acımasızca set koyanlar, bugün kimseye kadın hakları dersi vermeye kalkmasınlar. “Bin yıl sürecek.” dedikleri 28 Şubat’ın failleri, kız çocuklarının okulların kapısında akıttıkları gözyaşlarında boğulmuşlardır. Darbe sonrası yaşanan kriz, ülkemizin çok değerli yıllarına mal olurken devlet ve millet arasında çatışma çıkarmak isteyenler için zemin hazırlamıştır. Ancak aziz milletimizin feraseti ve basireti ile çatışma beklentisi boşa çıkmıştır. Birtakım siyasi mühendislik projeleri ile Türk siyasetini manipüle etmeye çalışan 28 Şubatçılara en büyük dersi 3 Kasım 2002 tarihinde yapılan seçimde “Yeter, söz de karar da milletindir.” diyerek AK Parti’yi iktidara taşıyan milletimiz vermiştir. Aziz milletimiz, büyük ve güçlü Türkiye’yi hedef alan darbelere tıpkı 28 Şubat ve 15 Temmuz’da olduğu gibi her zaman dur diyecek ve taviz vermeyecektir. Milletimizin her seçimde büyük teveccüh gösterdiği AK Parti, 12 Eylül başta olmak üzere tüm darbe faillerinin yargılanmasını sağlamıştır. Yeni yönetim sistemimizle siyasal yapımız güçlendirilerek vesayet tümüyle yok edilmiştir.
Böylece demokrasimiz, tarihindeki kara lekelerden kurtarılarak vatandaşlarının eşit haklara sahip bir yapıya kavuşturulmuştur. Bu duygularla ülkemizin demokrasisinde büyük yaralar açan 28 Şubat’ı 25. yılında bir kez daha kınıyoruz. Siyasi mühendislik projeleri ile Türk siyasetini manipüle etmeye çalışanlar şunu bilsin ki, Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da, millet iradesinin saygınlığına asla gölge düşürmeyecek ve demokrasimize yapılan her türlü müdahaleye en sert karşılığı aziz milletimizle birlikte vereceğiz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bodrumspor Gençosman'da Rövanşı AldıÖnceki Haber

Bodrumspor Gençosman'da Rövanşı Aldı

Prof. Dr. Tozlu Son Yolculuğuna UğurlandıSonraki Haber

Prof. Dr. Tozlu Son Yolculuğuna Uğurland...

Yorum Yazın

Aydıntepe Çiğdemlik Köyü'nde Tarımın Geleceği Köy Buluşmalarında Masaya Yatırıldı
Anadolu Opera ve Bale Festivali Bayburt’ta Sanatseverlerle Buluşuyor
Vali Eldivan Darıca Köyünde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Üni FM’de Halk Oyunlarının Geleceği Uzmanlarla Masaya Yatırıldı
6 Şubat Deprem Konutlarında Büyük Teslimat Dönemi
Bayburt Devlet Hastanesi'nde 14 Kasım Dünya Diyabet Günü’nde Farkındalık Etkinliği
Bayburt'a Bağlı Danışment Köyünde Öğretmenler Günü İçin 300 Fidan Dikildi
Bakan Yerlikaya Açıkladı, Polislere Büyük Kolaylık: İkinci Şark Görevi Kaldırıldı!
AFAD Teknisyenine Alev Alan Araçtan Kurtardığı 5 Kişi İçin Başarı Belgesi
TÜİK Açıkladı, Bayburt’ta Ekim Ayında Kaç Araç Kaydedildi?
Su Analizleri Açıklandı, Sokak Çeşmeleri Alarm Veriyor!
Bayburt’ta Uyuşturucu Operasyonlarında Dikkat Çeken Artış!
Bayburt’ta Mahallelere 11 Yeni Semt Sahası Kazandırıldı
Bayburt Üniversitesi’nde Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası Başladı
Kent Konseyi Çevre ve Sağlık İçin Alarm Verdi!
Gümüşhaneli Şehit Astsubay Akın Karakuş Sakarya’da Dualarla Uğurlandı
ÜNİ FM’de Diyabet ve KOAH Hastalıklarına Dikkat Çekildi
Gökçedere Aile Sağlığı Merkezi'nde Hizmetler Yerinde İncelendi
Bayburt Üniversitesi Cezayir Bejaia Üniversitesi Heyetini Ağırladı
Öz Sağlık-İş Sendikasından Hastanedeki Mobbing ve Şiddete Tepki!
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar