Bayburt
DOLAR39.7932
EURO47.0708
ALTIN4275.8

Başkan Pekmezci, Bahçeli ile Görüştü Aday Adaylığı Başvurusunu Gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Pekmezci, Bahçeli ile Görüştü Aday Adaylığı Başvurusunu Gerçekleştirdi
Abone ol
Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Ankara'da MHP Genel Merkezi'nde Dr. Devlet Bahçeli ile Görüşerek 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri İçin Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı.

Bayburt’un konuşulduğu ziyarette Başkan Pekmezci kentte yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler hakkında Bahçeli’ye bilgi verdi.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Pekmezci “Tarih ve kültür şehri Bayburt’umuza hizmet etmeye devam etmek üzere aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirmek için geldiğimiz Ankara’da liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye ziyarette bulunduk. Yoğun gündeminin arasında bizlere vakit ayıran, Sayın Genel Başkanımıza yaptığımız çalışmalar ve göreve devam etmemiz halinde yapacağımız hizmetler hakkında bilgi verdik. Sayın liderimizin gönlünde tarih ve kültür şehri Bayburt’umuzun farklı bir yeri olduğunu biliyoruz. Kendilerine ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimize hizmete devam etmek adına gerçekleştirdiğimiz adaylık müracaatımızın hayırlara vesile olmasını diliyor,  Dua ve desteklerini bekliyorum.”  ifadelerini kullandı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise: "Ziyarette Bayburt’u yakınan takip ettiğini belirterek Belediye Başkanımız ile Bayburt’u konuştuk. Belediyemiz Bayburt’ta planlanan her projeyi hayata geçirmiş bu hizmetlere yenilerini eklemek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar bizleri mutlu ediyor. Başkanımız aday adaylığı başvurusunu yaptığını bizlere iletti. Kendisine ve Bayburt’umuza hayırlı olsun diyoruz.  Çok sevdiğimiz Dede Korkut şehri Bayburt’umuza selam olsun.” ifadelerini kullandı.
MHP lideri Bahçeli’yi ziyaretinin ardından genel merkezde temaslarını sürdüren Başkan Hükmü Pekmezci aday adaylık başvurusunun ardından ayrıca Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Genel Sekreter İsmet Büyükataman ve İdari, Mali ve Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu'nu   ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt'ta Tarihi Eser Operasyonu: 5 GözaltıÖnceki Haber

Bayburt'ta Tarihi Eser Operasyonu: 5 Göz...

Bayburt'ta Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları Başvuruları Tamamlandı. Yeni Dönem İçin Yarış BaşladıSonraki Haber

Bayburt'ta Ak Parti Belediye Başkan Aday...

Yorum Yazın

Bayburt'un Ballıkaya Köyü Yakınlarına Özel Uçak Düştü!
TÜRK-İŞ'ten Bayburt'ta İşçilerden 'Yeter Artık' Çıkışı!
EPDK Duyurdu: Doğalgaza “Yüzde 24,6” Zam Geldi!
Eski Ehliyetler İçin Son Gün 31 Temmuz: Milyonlarca Sürücüye Büyük Uyarı!
Bayburt Diyanet- Sen İl Temsilcisi Yazıcı'dan "Leman Dergisi'ne Sert Tepki"
Türkiye'nin En Güvenli Şehirleri Sıralandı Bayburt İkinci Sırada yer aldı
Bayburt’ta Yürüyecek Kaldırım Kalmadı, Kaldırım İşgali Yayalara Çile Oluyor!
Yumruklar Bayburt’ta Konuşuyor: 850 Sporcu Ringe Çıkıyor!
TÜGVA Bayburt Ortaokul Yaz Okulu Öğrencilerle Buluştu
Baksı Müzesi 1 Temmuz’da İki Yeni Sergiyle Sanatseverleri Bekliyor
Bayburt’un Kalbi Bugün Sporla Attı, Saray Bahçesinde Spora Doydular
Bayburt’ta Ormana Giriş ve Ateş Yakmaya Yasak Geldi!
Sokak Lambaları Bir Bir Sönüyor: Bayburt’un Işıkları Ne Zaman Yanacak?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu Bayburt’ta
"Çılgın Şapkalar" Defilesiyle Geri Dönüşüm Farkındalığı
“Koruyucu Aile Hizmeti ve Önemi” Tüm Yönleriyle ÜNİ FM’de Anlatıldı
Bayburt Günbuldu Köyü’nde İsale Hattı Yenileniyor
Hırsızlar Kaçamadı: Kıskıvrak Yakalandı ve Bayburt'ta Cezaevine Gönderildi!
Bayburt Belediyesi, “Şehit Osman Tepesi” Eleştiri Sonrası Temizliğini yaptı
Mv. Ateş Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi İçin Müjdeyi Verdi
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar