Bayburt
DOLAR28.9389
EURO31.2985
ALTIN1892.6

Bayburt Ortaokulu'nda 4006 Tübitak Bilim Fuarı Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburt Ortaokulu'nda 4006 Tübitak Bilim Fuarı Açıldı
Abone ol
Bayburt İmamhatip Ortaokulu 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI'nda öğrencilerin hazırladığı projeler sergilendi.

Bayburt İmamhatip Ortaokulu öğrencilerinin projelerinin sergilendiği  4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Bayburt Ortaokulu halk oyunları ekibinin gösterileriyle başlayan Bilim Fuarının açılışına, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Bayburt Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Abdulmecit Bekmezci, Ortaokul Müdürü Mahir Pamukcu, okul müdürleri, öğretmen, veliler ve öğrenciler katıldı.

4006 TÜBİTAK bilim fuarlarında başarılı çalışmalara imza atıldığını aktaran Bayburt Ortaokulu Müdürü Mahir Pamukcu açılış konuşmasında, " TÜBİTAK'ın destekleriyle 2019 yılı için hazırladığımız ancak pandemi nedeniyle gerçekleştiremediğimiz 8. Dönem TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımızın açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biridir. Bilim fuarları, genç beyinlerin bilimin önemini kavrayıp, birçok teorik bilginin gerçek yaşamdaki işleyişini fark etmelerini sağlar. Bu tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın birleşimidir. Eğitim kurumlarının öncelikli amacı da bu yaratıcılığın ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktır.

Bu amaç doğrultusunda  açılışını yaptığımız  bilim fuarımızda 3 farklı türden 10 farklı alandan yaklaşık 25 proje, 25'e yakın öğretmen danışmanlığında yaklaşık 75 öğrenci tarafından sergilenecektir. Öğretmen arkadaşlarımızın ve öğrencilerin gayretli çalışmaları ile ortaya çıkan bu projelerin bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı aralamasını temenni etmekteyiz. Proje yürütüçüleri F.Nihal ABBASOĞLU , Adem ERTAÇ, emek sarf eden öğretmenlerimize  öğrencilerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt Üniversitesi Spor Branşlarına Katkı Sunmaya Devam EdiyorÖnceki Haber

Bayburt Üniversitesi Spor Branşlarına Ka...

Fotoğrafçılar Bayburt'ta Dolunayın En Güzel Halini GörüntüledilerSonraki Haber

Fotoğrafçılar Bayburt'ta Dolunayın En Gü...

Yorum Yazın

BayburtSpor Kendi Evinde Osmaniyespor'a Mağlup Oldu
Bayburt-Trabzon Yolu Üzerinde Mahsur Kalan 9 Turist Kurtarıldı
Bayburt Öğretmen Akademisi Proje Yazma Eğitimleri İçin Kudaka’da İmzalar Atıldı
Bayburt Belediyesi'nden Önemli Duyuru: Su Kesintisi Uyarısı!
Bayburtspor'da Şok Gelişme: 4 Oyuncu Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı
Kasım Ayı Su Analiz Sonuçları Açıklandı
Gelecek Partisi'nin Bayburt Merkez İlçe Kongresi Yapıldı
Bayburtspor, Şanlıurfa Deplasmanından Mağlup Döndü
Yeniden Refah Partisi'nin Bayburt Belediye Başkan Adayı Belli Oldu
Öğretmenler Günü Etkinliği Sanat ve İlmi Bir Araya Getirdi
Bayburt Belediyesi'nden Öğretmenler Günü'ne Özel Etkinlik
Bayburt'ta Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları Başvuruları Tamamlandı. Yeni Dönem İçin Yarış Başladı
Başkan Pekmezci, Bahçeli ile Görüştü Aday Adaylığı Başvurusunu Gerçekleştirdi
Bayburt'ta Tarihi Eser Operasyonu: 5 Gözaltı
Bayburt'ta İşyerinde Meydana Gelen Patlamada Bir Kişi Yaralandı
Bayburt’ta TYP Kapsamında 200 Temizlik Görevlisi İşe Alınacak
Yeşilyurt Köyü'nde Çıkan Yangında, 2 Ev İle Bir Ahır Kül Oldu
Bayburtspor'da Başkanlık Krizi ve Transfer Hüsranı: Takım, Belirsiz Bir Gelecekle Mücadele Ediyor!
Bayburt'ta Kar ve Tipi Nedeniyle Mahsur Kalan Vatandaş Kurtarıldı
Bayburt'un Yüksek Kesimlerine Kar Yağdı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar