Bayburt
DOLAR41.3255
EURO48.867
ALTIN4850.9

Bayburt Üniversitesinin KUDAKA Destekli Projesinin Protokol İmzaları Atıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburt Üniversitesinin KUDAKA Destekli Projesinin Protokol İmzaları Atıldı
Abone ol
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Adnan Kara'nın, Bayburt Üniversitesi'nin 'Proje Seferbirliği' kapsamında hazırladığı ve yürütücüsü olduğu projenin protokolü Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Oktay Güven ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül tarafından imzalandı.

Bayburt Üniversitesinin 'Projeden projeye, iyiden iyiye, gelenekten geleceğe' yaklaşımıyla tasarladığı entegre kalite yönetimi çerçevesinde hayata geçirilen 'Proje Seferbirliği', öğrenci ve akademisyen etkileşimli projelerin saygın kurumlar tarafından desteklenmesiyle birlikte meyvelerini vermeye başladı. Geçtiğimiz gün destek duyurusu paylaşılan "Kişisel Kariyer Planlama ve Kendi Kendinin Kariyerini Yönetme Eğitimi" isimli Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Teknik Destek Projesinin uygulamaya geçmesi için ilk somut adım olan protokol töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, projenin kolektif düşünen, hayal eden ve yardımlaşan zihinlerin ortak emeği olduğuna dikkat çekerek, kurumsal paydaşlığın önemine değindi. Bülbül, "Projeler toplumunda görünürdeki her uygulamanın arka planında mutlaka kapsamlı bir kompozisyon olmalıdır. Toplumun yeni yollarla ve yeni ortamlarla idame ettirilen bir ilişki ağı olduğu düşünülürse, bu ilişkiyi doğru düşünmek ve çok yönlü bakış açıları arasında ağ dokumak gerekir. Bugün, bir grup genç akademisyenimizin 'toplumu daha iyi yapmak' adına kurdukları hayali gerçekleştirmek için saygın kurumumuz KUDAKA ile müşterek bir sorumluluğa adım atıyoruz. Eğer gelecek dediğimiz şey bir projeksiyon olacaksa, hayallerimiz gerçekleşecek demektir. Şehrimiz, toplumumuz, ülkemiz ve insanlığın geleceği için hayal ediyoruz, yapıyoruz ve sürdürülebilir kalkınmanın imkanlarının izlerini sürüyoruz. Bu yolculukta bizimle yürüyen KUDAKA'ya ve proje ekibimize yürekten teşekkür ediyorum" dedi. 
Dr. Öğr. Üyesi Didem Güleryüz ve Arş. Gör. Dr. Eda Ayvacık'ın da proje ortağı olduğu, Teknoloji Transfer Ofisi desteğiyle Kariyer Merkezi sorumluluğunda gerçekleşecek olan Proje kapsamında 50 öğrenciye ücretsiz eğitim verilerek kariyer planlama ve kendini ifade edebilme konularında ulusal geçerlikli katılım sertifikası alma hakkı sağlanacak. 
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eymür Köyünde YangınÖnceki Haber

Eymür Köyünde Yangın

Valide Hanım Camisi İbadete AçıldıSonraki Haber

Valide Hanım Camisi İbadete Açıldı

Yorum Yazın

Kültür ve Turizm Bakanı Bayburt'a Geliyor
Milli Savunma ve Gençlik Spor Bakanları Yarın Bayburt'ta
Bayburt Belediyesi Asfalt ve Yol Genişletme Çalışmalarına Devam Ediyor
Bayburt’ta Araç Sayısı Artışı Sürüyor, Bir Ayda 131 Araç Daha Trafiğe Çıktı!
Bayburt'un Örence Köyü’nde Zilsiz Okul Dönemi Başladı
Kur'an-ı Kerim Yarışması'nda Türkiye Birincisi Bayburt'tan Çıktı
Bayburt’ta Ağustos Ayında Konut Satışlarında Yüzde Dokuz Düşüş!
Bayburt'un Yoncalı Köyü’nde Anne Ayı ve Yavrusu Görüntülendi
Bayburt Devlet Hastanesi'nde Kepçe Kulak Ameliyatı Başarıyla Yapıldı
Bayburt'un Eski AFAD Müdürü Adil Arslan, Aksaray'a Atandı
Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Dekanlık Görevinde Devir Teslim
Bayburt’ta Ehram ve Kilim Dokumacılığı Geleceğe Taşınıyor
Bayburt’ta 20 Saate Yakın Su Kesintisi Halkta Tepkiye Yol Açtı!
Uğrak Göleti Projesi Bayburt'ta Tarıma Can Verecek
Bayburt Baksı Müzesi'nde Kültür ve Hukuk Buluşması, Akademiye Yeni Bir Yol Açıyor
Bayburt'ta Okul Servislerine Yönelik Denetimler Başladı
Bayburt'ta Parmak Ucu Yürüyüşüne Özel Tedavi Başarısı
Baksı'da Kültür ve Hukuk Buluşması: İki Günlük Sempozyum Düzenleniyor
Bayburtlu Eski Bakan Oktay Güner TBMM'de Son Yolculuğuna Uğurlandı
Bayburt Özel İdare Spor Bölgesel Amatör Ligi'ne Katılmama Kararı Aldı
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar