Bayburt
DOLAR41.319
EURO48.7478
ALTIN4892.2

Bayburt'ta Gelecek Partisi Merkez İlçe 2. Olağan Kongresi Gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburt'ta Gelecek Partisi Merkez İlçe 2. Olağan Kongresi Gerçekleşti
Abone ol
Kongrede konuşan İl Başkanı Nazir Güler, iktidara yönelik eleştirilerde bulundu. Sessiz kalmamanın duyarsız kalmak anlamına geldiğini belirten Güler, "İktidar ve yanlılarının yanlış politikaları, ülkemizi adeta bir çıkmaza sürüklemiştir. Demokrasi ayaklar altına alınmıştır, hukukun üstünlüğü unutulmuş ve tek adam rejimi, ülkemizin demokratik değerlerden uzaklaşmasına neden olmuştur" ifadelerini kullandı.

Nazir Güler'in güven tazelediği kongrede il yönetim kurulu üyeliklerine Siyami Kabak, Gökhan Yücel, Hasan Tekin, Hamit Timur, Murat Çağlar, Nurullah Özoğul, Muhammet Şerif Demirer, Mustafa Aker, Fırat Narinoğlu, Bircan Sokar, Vedat Topyay, Yaşar Topsakal, Cemal Yakut, Zihni Koman, Serkan Karapınar, Emirhan Can seçildi. İl disiplin kurulu üyeliklerine Eyyup Yetişen, Şeref Aydoğdu, Harun Saka, genel merkez delegeliklerine ise Nazir Güler ile Ali Sayıner seçildi.

Kongrede konuşan İl Başkanı Nazir Güler, iktidara yönelik eleştirilerde bulundu. Sessiz kalmamanın duyarsız kalmak anlamına geldiğini belirten Güler, "İktidar ve yanlılarının yanlış politikaları, ülkemizi adeta bir çıkmaza sürüklemiştir. Demokrasi ayaklar altına alınmıştır, hukukun üstünlüğü unutulmuş ve tek adam rejimi, ülkemizin demokratik değerlerden uzaklaşmasına neden olmuştur" ifadelerini kullandı.

Güler, Bayburt'un izlenen politikalardan en çok etkilenen il olduğunu dile getirerek, "Özellikle önümüzdeki yerel seçimlerde, Bayburt halkı olarak değişime olan ihtiyacımızı net bir şekilde ortaya koymalıyız. Sürdürülen yerel politikalar sadece şehrimizi geri bırakmakla kalmıyor, aynı zamanda Bayburt'un potansiyelini görmezden geliyor. Sadece bir avuç insanın çıkarlarına hizmet etmekle halkımızı yok sayıyor" şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi il yönetimi olarak olumsuzlukların üzerine giderek halkla bütünleşmiş bir yönetim sergileyeceklerini vurgulayan Güler, "Tek adam yönetimi, ülkemizin her köşesinde yıkıcı etkiler yaratmıştır. Toplumsal bütünlüğümüzü zedelemiş, farklı düşüncelere sahip olanları sindirmiş ve demokratik hakları gasp etmiştir. Bu keyfi yönetim anlayışı, maalesef Bayburt'u da etkisi altına almıştır. Bu keyfi yönetim, adaleti ayaklar altına alarak, taraflı uygulamalarla halkı sindirmiş ve farklı düşüncelere tahammülsüzlüğü artırmıştır" dedi.

Güler, gelecek yerel seçimlerin Bayburt'un kaderini belirleme noktasında bir dönemeç olduğunu belirterek, "Mevcut yönetimin getirdiği bu karanlık günlerden kurtulmak için, halkımızın güçlü bir şekilde bir araya gelmesi gerekiyor. Bayburt Gelecek Partisi, adil, şeffaf ve katılımcı, herkesin fikrine saygı duyan bir yönetim anlayışıyla, şehrimizi yeniden inşa etmeye kararlıdır" diye konuştu.

Sonuç olarak, "bugün burada toplandık, çünkü artık sessiz kalmayacağız. Bayburt Gelecek Partisi olarak, bu yönetim anlayışını sert bir şekilde eleştireceğiz. Özgürlük ve adalet arayışımız, sadece bir dilek ve temenni değil, aynı zamanda bir mücadele sözüdür. Birlikte bu mücadeleyi vererek, Bayburt'u daha gelişmiş, yenilenmiş, aydın ve özgür yarınlara taşıyacağımızın inancını yineleyerek sözlerime son veriyorum" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt'ta Yoğun Kar Yağışı. Kar ve Tipi Etkisini Sürdürüyor.Önceki Haber

Bayburt'ta Yoğun Kar Yağışı. Kar ve Tipi...

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan Bayburt'a ZiyaretSonraki Haber

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan Ba...

Yorum Yazın

Bayburt'un Yoncalı Köyü’nde Anne Ayı ve Yavrusu Görüntülendi
Bayburt Devlet Hastanesi'nde Kepçe Kulak Ameliyatı Başarıyla Yapıldı
Bayburt'un Eski AFAD Müdürü Adil Arslan, Aksaray'a Atandı
Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Dekanlık Görevinde Devir Teslim
Bayburt’ta Ehram ve Kilim Dokumacılığı Geleceğe Taşınıyor
Bayburt’ta 20 Saate Yakın Su Kesintisi Halkta Tepkiye Yol Açtı!
Uğrak Göleti Projesi Bayburt'ta Tarıma Can Verecek
Bayburt Baksı Müzesi'nde Kültür ve Hukuk Buluşması, Akademiye Yeni Bir Yol Açıyor
Bayburt'ta Okul Servislerine Yönelik Denetimler Başladı
Bayburt'ta Parmak Ucu Yürüyüşüne Özel Tedavi Başarısı
Baksı'da Kültür ve Hukuk Buluşması: İki Günlük Sempozyum Düzenleniyor
Bayburtlu Eski Bakan Oktay Güner TBMM'de Son Yolculuğuna Uğurlandı
Bayburt Özel İdare Spor Bölgesel Amatör Ligi'ne Katılmama Kararı Aldı
Bayburtlu Milli Atlet Sezer Altuntaş Evinde Ölü Bulundu!
Bayburt’ta Yeni Eğitim Öğretim için İlk Zil Çaldı, “İlk Ders Yeşil Vatan” Oldu
Üni FM’de Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite Anlatıldı
Bayburt Halk Sağlığı Laboratuvarı Su Analizinde Bazı Çeşmeler Kirli Çıktı!
BAYDER Olağan Kongresi Yapıldı, Başkan Dündar Güven Tazeledi
Bayburt’ta Destek AFAD Gönüllüleri Demirözü’nde Buluştu
ÜNİ FM’de Aile Hekimliğinin Önemi Konuşuldu
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar