Bayburt
DOLAR19.521
EURO21.5177
ALTIN1266.2

Bayburt’un İlçeleri Doğalgazla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburt’un İlçeleri Doğalgazla Buluştu
Abone ol
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı koordinasyonunda, “2022 doğal gaz arzı planlanan yerleşim yerleri’ yatırım programı kapsamına alınan Aydıntepe ve Demirözü ilçeleri doğalgaza kavuştu.

7 aylık altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından doğalgaz hat iletimi yapılan ilçelerin altyapıları da Kaymakamlıklar ve ilçe belediyeleri koordinasyonuyla tamamlandı.
Vali Cüneyt Epcim, Belediye başkanları, vatandaşlar ve diğer ilgililerin katılımıyla düzenlenen açılışlarla Bayburt’un iki ilçesi Aydıntepe ve Demirözü’ne ilk doğalgaz verildi.
Düzenlenen törende konuşan Vali Cüneyt Epcim, ilçelerimizin yıllarca beklediği doğalgazın bugün bağlandığını ve yıllardır beklenilen bir sorunun çözüldüğünü belirtti.  
 Vali Epcim, dünyada yaşanan enerji sorunlarının ülkemizi teğet geçtiğini ifade ederek şunları söyledi:
 "Tüm dünyada enerji en önemli sorun olarak göze çarpmakta enerji maliyetleri bir taraftan artmakla birlikte sorunlar devam ediyor.Şunu ifade edelim Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı etkin enerji diplomasisi sayesinde, ülkemiz enerji sonunu yaşamadan bu yılı tamamlıyoruz bunu çok önemli görüyor ve kendisine çok çok teşekkür ediyoruz. Bugün özellikle Aydıntepe ve Demirözü ilçelerimize doğalgaz getirmenin büyük bir başarı olduğunu değerlendiriyoruz, bu başarıya ortak olan destek veren Enerji Bakanımız Fatih Dönmez’e teşekkür ediyoruz, bizlerden bugüne kadar desteklerini esirgemeyen hemşerimiz, Çalışma Bakanımız Sayın Vedat Bilgin beyefendiye, Enerji Bakan Yardımcımız Alpaslan Bayraktar Bey’e, Milletvekilimiz Fetani Battal’a, Siyasi parti temsilcilerimize, İlçe belediye başkanlarımıza, Kaymakamlarımıza gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum.”
 Törenin ardından Epcim, ilçede doğal gaz hattı bağlanan Canan Altuntaş’ın evine misafir oldu. Vali Epcim, Doğal gaz hizmeti götürülen Aydıntepe'de konuk olduğu aileyle "doğal gaz ateşinde demlenen" çayı içti.
Ev sahibi Canan Altuntaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Evimizde ilk defa doğal gaz kullanmaya başladık. Çok mutlu olduk. Bizlere ve ilçemize bu hizmeti sunan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Valimiz Cüneyt Epcim’e çok teşekkür ediyoruz." dedi.
İlçelerde düzenlenen Doğalgaz törenine Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat,İl Genel Meclis Başkanı Bülent Yardımcı, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Kaymakamları Kurum amirleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Baksı Kültür Sanat Vakfı, Anadolu Ödülleri’nin Üçüncüsü DüzenlendiÖnceki Haber

Baksı Kültür Sanat Vakfı, Anadolu Ödülle...

Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödüllerinin Sahipleri AçıklandıSonraki Haber

Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri...

Yorum Yazın

Bayburt'ta Kaybolan 70 Yaşındaki Kadının Cesedi Bulundu
Mayıs Ayı Su Analiz Sonuçları Açıklandı
Erdoğan'ın Rekor Oy Aldığı Bayburt'ta Seçim Coşkusu
BGC Mevcut Başkanı Murat Okutmuş Güven Tazeledi
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, BGC'de Basın Toplantısı Yaptı
Bayburt Halkının 2. Tur Seçim Görüşleri
Bayburt Merkezli Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu
Bayburt BelediyeSpor 'Altyapı Sporcularının' Büyük Başarısı
Prof. Dr. Hacımüftüoğlu, Kariyer Hikayesini Anlattı
Bayburt Fen Lisesinde Geleneksel Görsel Sanatlar Sergisi Yapıldı
Bayburt’ta Lgs Ve Yks Öğrencilerine Yönelik "Sınava Hazırlık Ve Motivasyon" Semineri
CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, BGC’de Basın Açıklaması Yaptı
Bayburt'ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Etkinliklerle Kutlandı
Bayburtlu Uzman Çavuş İçin Rize'de Cenaze Töreni Düzenlendi
Okullarda Yıl Sonu Resim Sergisi Heyecanı
Bayburt'lu Uzman Çavuş Görev Yaptığı Rize'de Hayatını Kaybetti
Bayburt Üniversitesinden Taekwondo'da ÜNİLİG Türkiye Dereceleri Gelmeye Devam Ediyor
KUDAKA’dan Üretim ve İstihdama 20 Milyon TL Yatırım
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum Bayburtlularla Buluştu
28. Dönem Bayburt Milletvekili Orhan Ateş Oldu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar