Bayburt
DOLAR41.983
EURO48.8156
ALTIN5580.2

Belediyeden Emekli Personele Vefa Plaketi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediyeden Emekli Personele Vefa Plaketi
Abone ol
Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, emekliye ayrılan belediye personeline vefa plaketi hediye etti.

Belediyede çalışırken emekliye ayrılan 30 personel için Sosyal ve Kültürel Faaliyetler salonunda plaket töreni düzenlendi.
Başkan Yardımcıları Süreyya Türkmenli ile Nesimuttin Selçuk ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu törende konuşan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, "Burada yıllar boyunca Bayburt Belediyesi'ne hizmet etmiş, ona gönül vermiş, elinden geldiği kadar gayret etmiş insanlarla bulunmanın mutluluğu içerisindeyim. Ben her zaman bir şey söylüyorum, beraber çalışmak, beraberce birtakım hizmetleri yapmak insana şevk verir. Ama ayrıldığınız zaman onun burukluğunu duyduğumu ifade etmek isterim. Çünkü bizim sizlerle beraber çalışmaktan mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Burada birim amiri arkadaşlarımızda dahil olmak üzere Bayburt Belediyesi'ne yıllarını vermiş siz cefakar insanları unutmadığımızı anlatmak hem de sizi en azından belediyeden bir hatıra vererek sizi hatırladığımızı ifade etmek için burada toplandık. Aslında sizlerle daha iyi şartlarda görüşmek isterdik ama pandemi dolayısıyla yapamadık. Planlarımızda sizleri ailelerinizle birlikte ağırlamak vardı ama pandemi bütün düşüncelerimizi alt üst etti."sözlerini ifade etti.
Başkan Pekmezci'nin konuşmasının ardından emekli personele tek tek plaketleri ve hediyeleri takdim edildi. Tören hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.
Törende plaket takdim edilen emekli personelin isimleri ise şöyle:"Pehlül Kayalı, Nuh Karaca, Ömer Aydın, Hasan Okur, İmdat Kardeş, Fuat Güzen, Raci Memiş, Hüseyin Köroğlu, Nevzat Türkoğlu, Hacı Topçu, Ramazan Sevniş, Taner Kırıcı, Zekayi Punar, Vehbi Sarı, Turgut Erel, Orhan Telli, Salih Yeğen, Mustafa Yaşaroğlu, Feyyaz Koçanoğlu, Muhammer Şentürk, Yüksel Kocabey, Salih Memiş, Suat Ziypak, Ahmet Gencer, Cemal Kurt, Recep Öztürkoğlu, Halil Bilgeoğlu, Metin İnanç ve Abdulmuttalip Sancar."1 Aralık 2020 tarihinde tedavi gördüğü hastanede amansız hastalığına yenik düşerek vefat eden personel Rahmi Türkoğlu'nun plaketi ise oğlu Ümit Yaşar Türkoğlu'na verildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt Spor Pazarspor'u Mağlup Etti.Önceki Haber

Bayburt Spor Pazarspor'u Mağlup Etti.

Tasarım ve Beceri Merkezi'nde eğitimler başladıSonraki Haber

Tasarım ve Beceri Merkezi'nde eğitimler...

Yorum Yazın

BAYGÜKAB Meclis Toplantısı Şiran’da Yapıldı
Bayburt’ta kaçakçılık operasyonu: Çok sayıda ürün ele geçirildi
Bayburt’ta aromatik dikensiz kuşburnu üretimi değerlendirildi
İYİ Parti scooter ekibi Bayburt’ta da sahaya indi
Bayburt Canlı Hayvan Pazarı tekrar hizmete açıldı
İŞKUR Gençlik Programı başlıyor!
Bayburt’ta Muhtarlar Günü programı ve yatırım toplantısı yapıldı
CHP Bayburt İl Başkanlığı’na Av. Sercan Türker seçildi
Demirözü’nde yaşlı sürücü jandarma çevirmesinde kazaya neden oldu: 2 yaralı
Murat Okutmuş’tan Bayburt’un sinema geçmişine ışık tutan sunum
Bayburt’ta uzaktan sağlık hizmeti başladı
Bayburt Gençlik Merkezi Voleybol Takımı Galibiyete Yaklaştı Ancak Son Sette Maçı Verdi
Bayburt Tanıtım Günleri Başkent’te Büyük İlgi Görmeye Devam Ediyor
Bayburtlu Öğrenciler “Atık Yağ Değil Enerji Kaynağı” Projesiyle Türkiye Üçüncüsü Oldu
Tüketiciler ‘Gezen Tavuk’ ve ‘Köy Yumurtası’ İddialarına Dikkat Etmeli
Veli Şaban Camii Tadilatın Ardından Yeniden İbadete Açıldı
Bayburt'un Sakızlı Köyünde Ayçiçeği Tarlaları Hasat Sezonuna Girdi
Bayburt’un Trafiğinde Araç Sayısı 20 Bini Geçti
Bayburt’un Gökçedere Beldesine 15 Bin Metrekarelik Modern Yaşam Alanı
Bayburt Konut Satışlarında En Az Hareketlilik Gösteren İllerden Oldu
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar