Bayburt
DOLAR41.9838
EURO48.8628
ALTIN5348.0

CHP, 14 Aradan Sonra Özgür Özel ile Bayburt'ta Halka Seslendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin 10’uncusu Bayburt’ta gerçekleştirildi. 14 yıl sonra ilk kez mitinge ev sahipliği yapan Bayburt’ta halk, yağmura rağmen alanı terk etmedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Bayburt’tan adalet ve demokrasi mesajı verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi, uzun bir aradan sonra Bayburt’ta yeniden halkla buluştu. “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin 10’uncusu, Bayburt’ta yoğun yağmura rağmen büyük bir katılımla gerçekleşti. Mitinge CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek katıldı.

Bayburt halkı, 14 yıl sonra düzenlenen bu mitinge yoğun ilgi gösterdi. Yağışa rağmen alanı terk etmeyen yurttaşlar, taleplerini ve tepkilerini pankartlarla ve sloganlarla ifade etti. CHP Bayburt Gençlik Kolları öncülüğünde düzenlenen kortej yürüyüşüyle başlayan etkinlikte “Gençler Tarih Yazacak” ve “Direne Direne Kazanacağız” gibi dövizler taşındı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, miting sonrası yaptığı açıklamada, “Bayburt bu mitingi hak ediyordu. Halkın sesi olduk, olmaya devam edeceğiz. Adaletin olmadığı yerde durmayacağız” ifadelerini kullandı. Bayburt’un, geçmişte siyasi anlamda geri planda bırakıldığını ancak artık sahipsiz olmadığını vurgulayan Zeybek, “Bu bölgeye yatırım, özgürlük ve adalet gelene kadar buradayız” dedi.

Zeybek ayrıca, Silivri Cezaevi’nden gönderilen Ekrem İmamoğlu’nun mesajının okunmasının ardından duygusal anlar yaşandığını ve Bayburtluların dayanışma ruhunu en güçlü şekilde gösterdiğini belirtti. “Bu meydanda sadece siyaset değil, vicdan konuştu. Bu kalabalık bize gücümüzü hatırlattı” diyerek halkın kararlılığına dikkat çekti.

CHP’nin Bayburt’a yönelik ilgisinin artarak süreceğini belirten parti yetkilileri, önümüzdeki süreçte kentin sorunlarını TBMM gündemine taşıyacaklarını açıkladı. Mitingin ardından yapılan değerlendirmelerde, Bayburt’un siyasi olarak artık daha görünür olacağı mesajı verildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Bayburt’ta Miting Öncesi Gençlik Kortejiyle SahadaydıÖnceki Haber

CHP Bayburt’ta Miting Öncesi Gençlik Kor...

Bayburt'ta Sağanak Yağış Yeni Sanayi Sitesini Sular Altında BıraktıSonraki Haber

Bayburt'ta Sağanak Yağış Yeni Sanayi Sit...

Haber Yorumları

  • Zübeyir15-06-2025 14:12

    Teşekkür ederiz Haberim olsaydı giderdim

Yorum Yazın

Bayburt’ta Cumhuriyet’in 102. Yılı Coşkuyla Kutlandı
CİMER Üzerinden Cumhuriyet Bayramı’na Özel Duygu Paylaşımı Başladı
Bayburt’ta Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunumuyla Başladı
Bayburt’ta Düzensiz Göçmen Operasyonunda 5 Kişi Yakalandı
Turgay Hancı Yeniden İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Oldu
Kenan Yavuz Etnoğrafya Müzesi, Bİ’ Buluşmasına Ev Sahipliği Yaptı
Akkaya, Gazetecilerle Sorunları Görüştü
Üniversite Öğrencileri Yemekhane Kalitesinden Şikayetçi!
İmam Hatip Lisesinden Gazze’ye Yardım Eli
Minik Eller Yeşil Vatan İçin Buluştu
Vali Eldivan Engelli Vatandaşı Evinde Ziyaret Etti
Bayburt Üniversitesi 2027–2031 stratejik planı için yol haritasını belirledi
Bayburt’a 11 yeni doktor kadrosu açıldı!
Bayburt’a modern kültür merkezi kazandırılıyor
Vali Eldivan Yatırımların Takip Toplantısını Yaptı
Bayburt Üniversitesi ve KUDAKA’dan Siber Güvenlikte Stratejik İşbirliği
BAYGÜKAB Meclis Toplantısı Şiran’da Yapıldı
Bayburt’ta kaçakçılık operasyonu: Çok sayıda ürün ele geçirildi
Bayburt’ta aromatik dikensiz kuşburnu üretimi değerlendirildi
İYİ Parti scooter ekibi Bayburt’ta da sahaya indi
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar