Bayburt
DOLAR41.2906
EURO49.0075
ALTIN4884.6

Çocukları Oyuncakla Sevindirdiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocukları Oyuncakla Sevindirdiler
Abone ol
AK Parti Bayburt Gençlik Kolları 1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla ’bir oyuncak bir gülümseme’ sloganıyla başlattıkları oyuncak kampanyası kapsamında toplanan oyuncakları çocuklarla paylaştı.

Kahve Sokağında kahvaltıda minikler ve aileleriyle bir araya gelen İl Başkanı Hacı Ali Polat, Kadın Kolları Başkanı Dilek Ünver Atamer, Gençlik Kolları Başkanı Osman Durğut ve teşkilat üyeleri, kampanya kapsamında toplanan oyuncak ve balonları çocuklara dağıttı. 
İl Başkanı Polat, burada yaptığı konuşmada, çocukların her milletin geleceği ve güvencesi olduğunu söyledi.
Genç, yaşlı ve çocuk demeden her kesime ulaşmak için çabaladıklarını ifade eden Polat, çocukları hiç bir zaman unutmadıklarını kaydetti.
Bir ülkenin geleceği için çocukların çok iyi yetiştirilmesi gerektiğini vurgulayan Polat şunları söyledi:
“Bir çocuğun yüzüne tebessüm kondurmak bizim dünyadaki en büyük kazancımızdır. Böyle bir organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gençler, çocuklar bizim geleceğimiz. Sadece 1 Ekim’le yetinmeden kendi geleceğimiz için onların geleceğini iyi inşa etmemiz gerekiyor, iyi eğitim almaları gerekiyor. Devletimiz artık eskisinden çok daha güçlü. Özellikle toplumun bazı kesimlerinin sosyal devletin gücüne ihtiyacı var. O destek bugüne kadar geldiği gibi bundan sonra da gelmeye devam edecektir. Bizde siyasi parti olarak sürekli sizlerin yanındayız.”
Organizasyonu düzenleyen Gençlik Kolları Başkanı Osman Durğut ise, “İl Gençlik Kolları olarak 1 Ekim Dünya Çocuk Gününe yönelik başlattığımız ‘Bir Oyuncak Bir Gülümseme’ kampanyamız kapsamında pazar kahvaltımızı kardeşlerimizle yaptık. Palyançomuzla ve oyun alanımızda eğlenceli anlar yaşayan kardeşlerimize oyuncaklarını teslim ettik. Programımıza katılım sağlayan İl Başkanımız Hacı Ali Polat, Kadın Kolları Başkanımız Dilek Atamer, İl Başkan Yardımcımız Yaşar Güneş, velilerimiz ve kardeşlerimize çok teşekkür ederiz. Organizasyonun düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen iş adamı ve Kahve Sokağı işletmecisi Muharrem Polat’a çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı. 
Etkinlik toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İŞKUR, Eğitim Kurumlarında Çalışacak İsimleri AçıkladıÖnceki Haber

İŞKUR, Eğitim Kurumlarında Çalışacak İsi...

Bayburt’ta Otomobil Nehre Yuvarlandı: 1 YaralıSonraki Haber

Bayburt’ta Otomobil Nehre Yuvarlandı: 1...

Yorum Yazın

Kültür ve Turizm Bakanı Bayburt'a Geliyor
Milli Savunma ve Gençlik Spor Bakanları Yarın Bayburt'ta
Bayburt Belediyesi Asfalt ve Yol Genişletme Çalışmalarına Devam Ediyor
Bayburt’ta Araç Sayısı Artışı Sürüyor, Bir Ayda 131 Araç Daha Trafiğe Çıktı!
Bayburt'un Örence Köyü’nde Zilsiz Okul Dönemi Başladı
Kur'an-ı Kerim Yarışması'nda Türkiye Birincisi Bayburt'tan Çıktı
Bayburt’ta Ağustos Ayında Konut Satışlarında Yüzde Dokuz Düşüş!
Bayburt'un Yoncalı Köyü’nde Anne Ayı ve Yavrusu Görüntülendi
Bayburt Devlet Hastanesi'nde Kepçe Kulak Ameliyatı Başarıyla Yapıldı
Bayburt'un Eski AFAD Müdürü Adil Arslan, Aksaray'a Atandı
Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Dekanlık Görevinde Devir Teslim
Bayburt’ta Ehram ve Kilim Dokumacılığı Geleceğe Taşınıyor
Bayburt’ta 20 Saate Yakın Su Kesintisi Halkta Tepkiye Yol Açtı!
Uğrak Göleti Projesi Bayburt'ta Tarıma Can Verecek
Bayburt Baksı Müzesi'nde Kültür ve Hukuk Buluşması, Akademiye Yeni Bir Yol Açıyor
Bayburt'ta Okul Servislerine Yönelik Denetimler Başladı
Bayburt'ta Parmak Ucu Yürüyüşüne Özel Tedavi Başarısı
Baksı'da Kültür ve Hukuk Buluşması: İki Günlük Sempozyum Düzenleniyor
Bayburtlu Eski Bakan Oktay Güner TBMM'de Son Yolculuğuna Uğurlandı
Bayburt Özel İdare Spor Bölgesel Amatör Ligi'ne Katılmama Kararı Aldı
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar