Bayburt
DOLAR42.4574
EURO48.9616
ALTIN5523.5

Genç Osman Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Uzlaşma Görüşmeleri Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Genç Osman Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Uzlaşma Görüşmeleri Başladı
Abone ol
2004 yılından bu tarafa yapımı planlanan Genç Osman Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında TOKİ ve hak sahipleri arasındaki anlaşmazlıkları çözmek adına yoğun bir çaba sarf eden Belediyemiz hak sahipleri ile TOKİ yetkililerini buluşturuyor.

Belediye Başkanımız  Sayın Hükmü Pekmezci, Valimiz Sayın Cüneyt Epcim ve Milletvekilimiz Sayın Fetani Battal ile beraber, 16 yıldır sorunları çözülemeyen proje için birçok kez TOKİ Başkanı, TOKİ Başkan Yardımcıları, projeyle ilgilenen TOKİ yetkilileri, Bayburt’taki hak sahipleri ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşmelerde bulunarak süreci hak sahiplerinin lehine olabilecek şekilde hızlandırdılar. 
Görüşmeler neticesinde Genç Osman Mahallesi’ndeki toplam 148 dönümlük kentsel dönüşüm alanında TOKİ ye ait 72 dönümlük kısımda ihale çalışmaları başlayacak olup hak sahiplerine ait olan 76 dönümlük kısım için ise TOKİ yetkilileri ile 17 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında uzlaşma görüşmeleri başlayacak. 
Belediyemiz Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşecek görüşmeler ile alakalı açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Sayın  Hükmü Pekmezci, 16 yıldır çözülemeyen bir sorunu çözmek adına yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, “Genç Osman Mahallemiz için planlanan ve ancak bir türlü çözüme kavuşturulamayan kentsel dönüşüm projesinde, Valimiz Sayın Cüneyt Epcim ve Milletvekilimiz Sayın Fetani Battal ile beraber yürüttüğümüz görüşmelerin ardından mutlu sona çok yakınız. Hak sahiplerimiz ile TOKİ yetkilileri arasında uzlaşma görüşmelerimiz 17 Kasım – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında belediyemiz meclis toplantı salonunda gerçekleşecek. İnşallah görüşmeler olumlu sonuçlanınca da Genç Osman Mahallemiz Bayburt’umuzun modern kent kimliğine yakışır bir hal alacak. Ben bir kez daha bu görüşmelerin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt Üniversitesi Bowling Hakemlik Kursuna Ev Sahipliği YaptıÖnceki Haber

Bayburt Üniversitesi Bowling Hakemlik Ku...

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığında Devir Teslim Töreni GerçekleştiSonraki Haber

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığında De...

Haber Yorumları

  • GERÇEK23-11-2021 22:33

    SAYIN HÜKMÜ BEY TOKİYE 3DE 1 FİYATINA MİLLETİN YERİNİ GASP ETMEK OLUR MU BU BİR VEBALDİR ALLAH DAN KORKUN OLMAZ BÖYLE İŞ KENDİNİZE GELİN

Yorum Yazın

24 Kasım Programında Öğretmenlere ‘Geleceğin Mimarları’ Mesajı
CHP Bayburt Heyeti, Öğretmen Kökenli Başkanların Kabirlerini Ziyaret Etti
Denetimsizlik Gıda Zehirlenmesini Artırıyor, Halk Tehlikede!
Kültür ve Turizm Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alıyor
Bayburt Jandarmasından 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne Özel Kutlama
Türk Eğitim-Sen Bayburt Şubesi'nde Kongre Sonuçlandı Ahmet Çalışkan Yeniden Başkan
Bayburt’ta Kolon ve Rektum Kanseri Ameliyatları Başarıyla Gerçekleşti
Bayburt, 2. Anadolu Opera Festivali ile Sanatla Buluştu
Bayburt’ta Kaldırımlar İşgal Altında, Belediye Sessiz Kalmaya Devam Ediyor!
Bayburt’un Yaşayan Mirasları Bi’ Buluşmada Konuşuldu
Kışla’da Ağırlanan Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Mehmetçikle Buluştu
MHP Bayburt Merkez İlçe Başkanı Çalışkan; "Bu Mesele Siyasi Değil Bayburt’un Geleceğidir"
Bayburt Üniversitesi Boks Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu
Gümüşhane’de Pansiyonda Pide Yiyen 29 Öğrenci Hastanelik Oldu!
TÜİK Verileri Açıkladı. Bayburt, Türkiye'nin En Uzun Yaşayan 16. İli Oldu
Bayburt Kent Konseyi’nden Şehir Görünümüne Adım
Müftü Danacı, Oruçbeyli Köyündeki Kur’an Kursu Son Durumunu İnceledi
Bayburt'un İlçesi Aydıntepe'de Yeraltı Şehri Projesinde Sona Doğru
Bayburt’ta İl Müftülüğünden Evliliğin Önemi Hakkında Seminer
İzmir Aliağa Derneği’nde Mahmut Kaya Dönemi
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar