Bayburt
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5
MADRİGAL ÇİFT KİŞİLİK BİLET KAMPANYASI

Güzel Başlangıç

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güzel Başlangıç
Abone ol
Tüm rakiplerimize saygı duymamız gerekiyor ama transfer tahtası kapalı kulüplere karşı oynanan oyunu ve skoru iyi analiz etmek gerekir.

Yıllar sonra şehrimizde 2. Lig müsabakası heyecanını yaşamak çok güzeldi. Bu güzel heyecana 3 puanı eklemenin keyfine ise doyum olmadı. Takıma son anda katılan teknik direktörümüz Özcan Kızıltan’ın birbirini tanıyan oyuncularla beraber takıma yeni katılan oyuncuları görmesi açısından çok iyi bir müsabaka izledik diyebiliriz.

Yeni sezon başlangıcında ilk maçların skorunu tahmin etmek zordur. Takımımıza ne kadar güven duysak da bu soru işareti ile maça gittim. Ama rakibin çok zorlu bir süreçten geçtiğini bildiğim için maçtan en az bir puanla ayrılacağımızı tahmin etmek zor olmadı.

Tüm rakiplerimize saygı duymamız gerekiyor ama transfer tahtası kapalı kulüplere karşı oynanan oyunu ve skoru iyi analiz etmek gerekir.

Maça Gelince:

Maça baskılı başlayan Bayburtsporumuz oldu. Oyuncularımız ilk 20 dakika takım olarak topun arkasına geçip hem savunma, hem baskı yapan bir oyun anlayışı ortaya koydular. Oynanan olumlu oyunun meyvesini de erken aldılar. Baskılı ve tempolu oyunumuzun sonucunda golü erkenden bulduk. Rakip Elazığspor oyuna ne kadar kötü başlasa da ileri uçta tehlikeli pozisyonlar bulmayı bildi. Dakikalar 21’i gösterdiğinde atağa çıkarken kaptırılan top az farkla auta çıktı. Devamında 23. dakikada 11 numaralı oyuncuları Cengizhan’ın şutu direkten dönmesi maçın kırılma noktası oldu diyebilirim. Cengizhan Akgün hırsı, isteği, çalışkanlığı ve oyun bilgisi ile tek başına maç boyu bizlere zor anlar yaşattı.

Neyse ki 35. dakikada yine sahneye golcü oyuncu Tayyib çıktı. Emre’nin ortasında mükemmel kafa vuruşu ile takımının yeniden oyun kontrolünü eline almasını sağladı. Tayyib, enerjisi ile dikkat çekici bir performans gösterdi.

İkinci devrenin başında rakibin bulduğu gol soğuk duş etkisi yapsa da son dakikada bulduğumuz gol ile maçın sonucunu belirledik.

Sezona böyle başlamak çok önemli. Fakat netice olarak Bayburtspor bu yarışa sonuna kadar devam etmek istiyorsa, bu oyun temposunu 90 dakikaya yayması gerekiyor. Top kaybı yüzdesi çok yüksekti. Hücuma çıkarken çok top kayıpları yaşadık. Tabii ki bunda yeni oluşan bir takım olmanın payı yüksek. Zamanla düzeleceğini ve yeni takviyelerle daha iyi takım olacağımızı düşünüyorum.

Tesis bittiğinde oyuncular maçlara daha iyi konsantre olacaktır. Zira sezon hazırlıklarını otelde konaklayarak yaptılar.

Yönetim kurulumuz, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizi sezon açılışında almış oldukları bu anlamlı galibiyetten dolayı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Gelecek hafta hiç galibiyetimizin olmadığı İstanbul şehrindeki müsabakada başarılar diliyorum.

Saygılarımla

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburtspor 3 Puanla BaşladıÖnceki Haber

Bayburtspor 3 Puanla Başladı

Bayburt'ta Sağanak Yağış BekleniliyorSonraki Haber

Bayburt'ta Sağanak Yağış Bekleniliyor

Yorum Yazın

Halkın ve Esnafın Gözünden Kapalı Pazar - Part 2
CHP'li Süleyman Çelik Aydıntepe'de Meclise Girdi
Tırnaklı Pide Fiyatlarındaki Anlaşmazlık Üzerine Esnaf Odası Başkanından Açıklama Geldi
Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Şahin Seçildi
Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk Mazbatasını Aldı
Bayburt Pazarında Fiyatlar: Halkın ve Esnafın Gözünden Kapalı Pazarın Durumu
Bayburt'ta İnşaat Kazası: Elektrik İşçisi Ağır Yaralandı
Bayburt Özel İdarespor Deplasmanda Önemli Zafer Kazandı
Bayburt'ta Bayram Tatili: Yeşil Alanlara Talep Artıyor
Bayburt Belediyesi Yeni Meclis Toplantısında Görev Dağılımı Belli Oldu
Bayburt'ta Geleneksel Bayramlaşma Esentepe Mahallesi'nde Gerçekleşti
Bayburt Belediye Başkanlığı Mete Memiş'e Devredildi
Başkan Memiş Mazbatasını Aldı
Bayburtspor'un Karaköprü Belediyespor ile Berabere Kaldı
Bayramda Açık Olacak Fırınlar Belli Oldu
Nisan Ayı Su Analiz Sonuçları Açıklandı
Bayburt'ta Muhtarlık Seçimi Arbedesi Kavgaya Dönüştü
Oylar Yeniden Sayıldı, Bayburt'ta Sonuç Değişmedi
MHP, İl Genel Meclisi Üyeliği Seçimdeki Oyların Yeniden Sayılmasını İstiyor
Bayburt Kent Merkezi'nde Muhtarlık Seçim Sonuçları Açıklandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
üni fm scroll