Bayburt
DOLAR38.3223
EURO43.7751
ALTIN4105.0

İş Bankası 191. Çiftçi Buluşması Bayburt'ta Düzenlendi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İş Bankası 191. Çiftçi Buluşması Bayburt'ta Düzenlendi!
Abone ol
Türkiye İş Bankası, Bayburt'ta düzenlediği 191. Çiftçi Buluşması’nda tarım bankacılığı ve finansal ürünler hakkında üreticilere bilgi verdi. Etkinliğe yerel tarım temsilcileri, muhtarlar ve akademisyenler katıldı. Çiftçilere finansal farkındalık ve modern tarım teknolojileri konularında sunumlar yapıldı.

Türkiye İş Bankası, 07 Ekim 2024 tarihinde Bayburt'ta üreticilere yönelik tarım bankacılığı hizmetlerinin tanıtıldığı bir toplantı düzenledi. Bu etkinlik, İş Bankası’nın 191. Çiftçi Buluşması olup, tarımsal finansman, modern tarım teknolojileri ve ziraat bilgilerini artırmak amacıyla düzenlendi. Etkinliğe oda ve birlik başkanları, muhtarlar ve çok sayıda üretici katıldı.

Bayburt Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nden Prof. Dr. Vecihi Aksakal, Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe, Tarım İl Müdür Yardımcısı Gökmen Şengün, Türkiye İş Bankası Trabzon Bölge Satış Müdürü Ahmet Gençoğlu, Trabzon Ticari Bölge Satış Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Hotaman, Türkiye İş Bankası Bayburt Şube Müdürü İbrahim Ertan Ateş gibi önemli isimler de toplantıda yer aldı.

Toplantıda, Türkiye İş Bankası Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölümü’nden İl Müdürü Mustafa Alper tarafından yapılan sunumda, üreticilere hasattan hasata yılda bir ödemeli tarım kredileri, sıfır faizli traktör kredisi ve ücretsiz bir tarım teknoloji platformu olan İmeceMobil gibi ürünler tanıtıldı. Ayrıca, çiftçilere finansal farkındalık kazandırmak amacıyla gelir-gider dengelerini nasıl yönetebilecekleri, kredi ve finansal ürünleri nasıl doğru kullanacakları konularında detaylı bilgi verildi.

Bayburt Üniversitesi'nden Prof. Dr. Vecihi Aksakal ise bölgedeki hayvancılık faaliyetleri ve çiftçilerin yaşadığı üretim sorunlarına dair çözümler sunarak toplantıya katkı sağladı. Soru-cevap oturumunun ardından düzenlenen yemek ve promosyon dağıtımı ile etkinlik sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt'ta Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı!Önceki Haber

Bayburt'ta Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi...

Bayburt'ta Afet Risklerinin Azaltılması Değerlendirme Toplantısı Yapıldı!Sonraki Haber

Bayburt'ta Afet Risklerinin Azaltılması...

Yorum Yazın

Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sürdürülebilirlik İçin Avrupa’da
Bayburt Halkı Belediye Hizmetlerinden Memnun mu?
CHP İl ve İlçe Başkanlarından Bayburt İçin Kaba Yem Borsası Talebi
TOKİ Bayburt Şingah'ta 27 Yeni Konutun Satışını Başlattı!
Bayburt'ta 38 Milyon Liralık Cirit Sahası İçin Temel Atma Töreni Yapıldı
Bayburt'ta Milyonluk Yatırım Çöp Yığınına Dönüştü “Çoruh Nehri” De Sahipsiz Kaldı!
Bayburt Üniversitesi, Erzurum’un Ev Sahipliği Yaptığı KUDAKAF’ta Yerini Aldı
Bayburt'ta Vatandaş Sordu, Başkan Mete Memiş Cevapladı!
Temsilcimize, Alanya Galibiyeti yetmedi ve Profesyonel lige Veda Etti!
Kenan Yavuz, Gençlere İlham Veren Buluşmada Tecrübelerini Paylaştı
Çocuklara Sahipsiz Hayvanlar İçin Farkındalık Eğitimi Verildi
Bayburt Üniversitesi, Hokeyde Çifte İkincilik Kazandı
Bayburt Belediyesi, Baharın Gelişiyle Larvalarla Mücadeleye Başladı
Temsilcimiz Kader Maçına Çıkıyor! Evinde, Alanya 1221 FSK’yı Konuk Edecek
Bayburt Emniyeti’nden 1 Milyon Liralık Dolandırıcılık Operasyonu!
Bayburt Üniversitesi Öğrencilerine Arama Kurtarma Eğitimi ve Tatbikatı
Bayburt Yöresi Halk Oyunlarıyla Yüksekova’da 23 Nisan Coşkusu
Bayburt’ta Kuvvetli Yağış Uyarısı, Vatandaşlar Dikkatli Olmalı
Bayburt'un Bulunduğu 3. Ligde, Karabük İdman Yurdu ve 52 Orduspor Arasında Şaibe mi Dönüyor?
Bayburt Eminyet Müdürlüğü’nden Öğrencilere 23 Nisan Sürprizi
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar