Bayburt
DOLAR38.3223
EURO43.7751
ALTIN4105.0

Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kahraman'dan BGC'ye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kahraman'dan BGC'ye ziyaret
Abone ol
Bayburt Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Kahraman, 27 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak olan birlik seçimlerinde aday olduğunu belirterek, odalarda başlayan değişim sürecinin birlik seçimlerinde de devam edeceğini söyledi.

Ocak ayında yapılan kongrede Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Muharrem Kahraman, 6 odanın yönetim kurulu üyeleri ile mevcut yönetimin oy kullanacağı Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimlerinde aday olduğunu ve seçim çalışmalarını başlattığını belirtti.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Muharrem Kahraman, yapılan seçimlerin bir şeyi de gösterdiğini, Bayburt esnafının oda seçimlerinde değişimden yana oy kullandığını belirterek, bu değişim sürecinin odalar birliği seçimlerine de yansıyacağını ifade etti.

Tüm odalara aynı gözle baktığını ve seçilmesi halinde tüm odaların esnafa hizmet noktasına önem vereceğini söyleyen Muharrem Kahraman, tüm odaların sıkıntılarının olduğunu ve odalar birliğinin görevinin bu sıkıntıları sona erdirmek olduğunu kaydetti.  

Oy kullanacak 48 delege ile görüşmelerin sürdüğünü bildiren Kahraman, "Oda seçimlerinin hepsinde Bayburt esnafımız değişimin önünü açtı. Bu değişim birlik seçimlerinde tamamlanacak. Güzel bir hava yakaladık. Önemli olan Bayburt esnafının ön ayak olduğu bu değişim sürecini birlik seçimlerinde de sürdürerek, birliği güzel bir noktaya taşımak. Bunun için gayret ediyorum. Görüşmelerimiz sürüyor, Bayburt esnafı için güzel icraatlar yapacağız" şeklinde konuştu. 

Tüm adaylara başarılar dileyen Başkan Kahraman, seçimlerin Bayburt esnafı için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş da Muharrem Kahraman'a çıkmış olduğu yarışta başarılar diledi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milli Teknoloji Hamlesinde Bayburt'ta Yerini AldıÖnceki Haber

Milli Teknoloji Hamlesinde Bayburt'ta Ye...

Hükmü Pekmezci'den Bayburtspor'a Şampiyonluk PrimiSonraki Haber

Hükmü Pekmezci'den Bayburtspor'a Şampiyo...

Yorum Yazın

Bayburt Belediyesi'nden Kiralık Büro ve Satılık Arsa İhaleleri
HÜDA PAR Bayburt İl Başkanı'ndan Aile ve Sapkınlık Suç Teklifi açıklaması
Bayburt’ta Kontrolden Çıkan Araç Devrildi, Aynı Aileden 4 Kişi Yaralandı!
Bayburt Huzurevi Tadilatında Sona Gelindi, Temmuz’da Açılması Bekleniyor
Bayburt Belediyesi, Çoruh Nehri Kıyısındaki Kirliliğe Müdahale Etti
Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sürdürülebilirlik İçin Avrupa’da
Bayburt Halkı Belediye Hizmetlerinden Memnun mu?
CHP İl ve İlçe Başkanlarından Bayburt İçin Kaba Yem Borsası Talebi
TOKİ Bayburt Şingah'ta 27 Yeni Konutun Satışını Başlattı!
Bayburt'ta 38 Milyon Liralık Cirit Sahası İçin Temel Atma Töreni Yapıldı
Bayburt'ta Milyonluk Yatırım Çöp Yığınına Dönüştü “Çoruh Nehri” De Sahipsiz Kaldı!
Bayburt Üniversitesi, Erzurum’un Ev Sahipliği Yaptığı KUDAKAF’ta Yerini Aldı
Bayburt'ta Vatandaş Sordu, Başkan Mete Memiş Cevapladı!
Temsilcimize, Alanya Galibiyeti yetmedi ve Profesyonel lige Veda Etti!
Kenan Yavuz, Gençlere İlham Veren Buluşmada Tecrübelerini Paylaştı
Çocuklara Sahipsiz Hayvanlar İçin Farkındalık Eğitimi Verildi
Bayburt Üniversitesi, Hokeyde Çifte İkincilik Kazandı
Bayburt Belediyesi, Baharın Gelişiyle Larvalarla Mücadeleye Başladı
Temsilcimiz Kader Maçına Çıkıyor! Evinde, Alanya 1221 FSK’yı Konuk Edecek
Bayburt Emniyeti’nden 1 Milyon Liralık Dolandırıcılık Operasyonu!
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar