Bayburt
DOLAR39.7932
EURO47.0708
ALTIN4275.8

Madeni Sanatkarlar Odası'nın Yeni Başkanı 'Muharrem Kahraman' Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Madeni Sanatkarlar Odası'nın Yeni Başkanı 'Muharrem Kahraman' Oldu
Abone ol
Bayburt Madeni Sanatkarlar Odası’nda kongre toplandı.

Mevcut Başkan Hacı Mehmet Kayalı ile Muharrem Kahraman’ın yarıştığı kongre sonrası Bayburt Madeni Sanatkarlar Odası'nda da değişim yaşandı. Muharrem Kahraman rakibi Hacı Mehmet Kayalı'dan 18 oy daha fazla alarak odanın yeni başkanı seçildi.  Kongrede toplam 342 oy kullanıldı. Muharrem Kahraman 179 oy alarak yeni başkan seçilirken, Hacı Mehmet Kayalı ise 161 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı.
Muharrem Kahraman’ın yönetim kurulunda Kadir Daştan, Ahmet Özoğul, Fatih Öksüz, Süleyman Erkovan, Bünyamin Fidan, Naim Sevimli; denetleme kurulunda ise, Ferda İspirli, Aytaç Okumuş, Fatih Sarıaslan görev aldı. Saat 11.00’de Çıraklık Düğün Salonu’nda saygı duruşu İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrenin divan başkanlığını Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman yaptı. Katip üyeliklere ise, Binali Kaya, Haktan Yücel, Sefa Kahraman ve Taşkın Kırtan seçildi. 
06 Ocak 2022 Perşembe 18:24 35 Bayburt Postası - Mevcut Başkan Hacı Mehmet Kayalı ile Muharrem Kahraman’ın yarıştığı kongre sonrası Bayburt Madeni Sanatkarlar Odası'nda da değişim yaşandı. Muharrem Kahraman rakibi Hacı Mehmet Kayalı'dan 18 oy daha fazla alarak odanın yeni başkanı seçildi.  Kongrede toplam 342 oy kullanıldı. Muharrem Kahraman 179 oy alarak yeni başkan seçilirken, Hacı Mehmet Kayalı ise 161 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı. Muharrem Kahraman’ın yönetim kurulunda Kadir Daştan, Ahmet Özoğul, Fatih Öksüz, Süleyman Erkovan, Bünyamin Fidan, Naim Sevimli; denetleme kurulunda ise, Ferda İspirli, Aytaç Okumuş, Fatih Sarıaslan görev aldı. Saat 11.00’de Çıraklık Düğün Salonu’nda saygı duruşu İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrenin divan başkanlığını Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman yaptı. Katip üyeliklere ise, Binali Kaya, Haktan Yücel, Sefa Kahraman ve Taşkın Kırtan seçildi.  Başkan Muharrem Kahraman, seçim sonuçlarının odaya ve Bayburt’a hayırlı olması temennisinde bulunarak, oda üyelerine teşekkür etti. Kongrede yaptığı teşekkür konuşmasında, 'Biz büyük bir aileyiz" diyen Kahraman, "Beraber karar alıyoruz, tabiri caizse beraber nefes alıp verdiğimiz yeni fikirlerle, yeni ufuklara beraber yürüyeceğimiz esnaf odamızın yönetimine şahsım ve arkadaşlarımı seçtiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkesi kucaklayan ortak görüş, öneri ve isteklerimizi bütün platformlarda dile getireceğimizin sözünü veriyoruz" ifadelerini kullandı.
Kongreye Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Yöney, Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zekeriya Mevlütoğulları, Terziler, Berberler ve Ayakkabıcılar Odası Başkanı Seddar Saka ve üyeler katılım sağladı.

Kaynak:Bayburt Postası

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Parti Bayburt Gençlik Kollarından Büyük BaşarıÖnceki Haber

Ak Parti Bayburt Gençlik Kollarından Büy...

Başkan Pekmezci Kariyer Günlerinin Konuğu OlduSonraki Haber

Başkan Pekmezci Kariyer Günlerinin Konuğ...

Yorum Yazın

Bayburt'un Ballıkaya Köyü Yakınlarına Özel Uçak Düştü!
TÜRK-İŞ'ten Bayburt'ta İşçilerden 'Yeter Artık' Çıkışı!
EPDK Duyurdu: Doğalgaza “Yüzde 24,6” Zam Geldi!
Eski Ehliyetler İçin Son Gün 31 Temmuz: Milyonlarca Sürücüye Büyük Uyarı!
Bayburt Diyanet- Sen İl Temsilcisi Yazıcı'dan "Leman Dergisi'ne Sert Tepki"
Türkiye'nin En Güvenli Şehirleri Sıralandı Bayburt İkinci Sırada yer aldı
Bayburt’ta Yürüyecek Kaldırım Kalmadı, Kaldırım İşgali Yayalara Çile Oluyor!
Yumruklar Bayburt’ta Konuşuyor: 850 Sporcu Ringe Çıkıyor!
TÜGVA Bayburt Ortaokul Yaz Okulu Öğrencilerle Buluştu
Baksı Müzesi 1 Temmuz’da İki Yeni Sergiyle Sanatseverleri Bekliyor
Bayburt’un Kalbi Bugün Sporla Attı, Saray Bahçesinde Spora Doydular
Bayburt’ta Ormana Giriş ve Ateş Yakmaya Yasak Geldi!
Sokak Lambaları Bir Bir Sönüyor: Bayburt’un Işıkları Ne Zaman Yanacak?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu Bayburt’ta
"Çılgın Şapkalar" Defilesiyle Geri Dönüşüm Farkındalığı
“Koruyucu Aile Hizmeti ve Önemi” Tüm Yönleriyle ÜNİ FM’de Anlatıldı
Bayburt Günbuldu Köyü’nde İsale Hattı Yenileniyor
Hırsızlar Kaçamadı: Kıskıvrak Yakalandı ve Bayburt'ta Cezaevine Gönderildi!
Bayburt Belediyesi, “Şehit Osman Tepesi” Eleştiri Sonrası Temizliğini yaptı
Mv. Ateş Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi İçin Müjdeyi Verdi
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar