Bayburt
DOLAR42.4574
EURO48.9616
ALTIN5523.5

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Vali Cüneyt Epcim'i Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Vali Cüneyt Epcim'i Ziyaret Etti
Abone ol
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ile yönetim kurulu üyeleri Vali Cüneyt Epcim’i ziyarette bulundu.

Bölge ziyaretleri kapsamında Bayburt’a gelen heyetle Valilik Toplantı Salonu’nda bir araya gelen Vali Epcim, kent ekonomisi, kırsal kalkınma, istihdam artışı gibi konularda bilgi alışverişinde bulundu. 
Vali Epcim ziyarette, MÜSİAD’ın önemli atılımlar gerçekleştirdiğini ifade ederek Başkan Kaan ile heyete ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. MÜSİAD’ın özellikle Genel Başkan Abdurrahman Kaan döneminde yurt genelindeki teşkilatlanmasında önemli mesafeler kat ettiğini ifade eden Vali Epcim, “Ülkemizin yerli ve milli sermayesinin önemli işler yaptığını, MÜSİAD üyelerinin çok büyük başarılara imza attığını memnuniyetle görüyoruz. Bayburt’a hoş geldiniz.” dedi.
MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ise Haziran ayından itibaren ülke çapında çalışma gezileri düzenlendiklerini ve ziyaretlerine Bayburt ile devam ettiklerini bildirdi. İş dünyasının taleplerini öğrenmek amacıyla gerçekleştirilen bu ziyaretlerin devam edeceğine işaret eden Genel Başkan Kaan, “ MÜSİAD olarak şu anda Türkiye geneli 89 noktadayız. Yurt dışında 95 ülkeye açıldık, 225 noktamız var. Bu şekilde mücadelemize devam ediyoruz. Bayburt’ta da dört yıl önce şubemizi açtık. Bölgeyi önemsiyoruz. Bölgenin kalkınması yönünde, bu hinterlanda, liman bölgesine dahil olması konusunda bir çabamız var.” diye konuştu.
Ziyaretlerin gelecek süreçte bölgenin kalkınmasına yönelik neler yapılabileceği gibi bir misyonu da olduğunu kaydeden Kaan, “Bu tür ziyaretler bunun için bir vesile oluyor. Sizlerle de istişareler yapmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Abdurrahman Kaan, kabulü için Vali Epcim’e heyet adına teşekkürlerini iletti. 
Ziyaret güncel konulara ilişkin bilgi alışverişiyle sona erdi. 
Ziyarette MÜSİAD Bayburt Şube Başkanı Emre Bayrak ile Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bayburt Şubesi temsilcileri katılım sağladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt'ta Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı 16 bin 75 OlduÖnceki Haber

Bayburt'ta Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı 1...

Bayburt'ta Bir Miktar Kenevir ve Tabanca Ele GeçirildiSonraki Haber

Bayburt'ta Bir Miktar Kenevir ve Tabanca...

Yorum Yazın

Belediye Başkanı Mete Memiş’ten Fen Lisesi Öğrencilerine Kaynak Desteği
DEVA Partisi; “Kadına Şiddetin Olmadığı Özgür Bir Türkiye Mümkün!
Türkiye Genelinde Orman Genel Müdürlüğü Şoför Alımı
Bayburt Emniyet Müdürlüğü Karayollarında Drone Destekli Trafik Denetimi Yaptı
Biz Sorduk, Bayburt halkı Cevapladı: Yeni Havalimanına Sizce Hangi İsim Verilmeli?
ÜNİ FM'de Kadına Yönelik Şiddete Karşı Farkındalık Programı Düzenlendi
Bayburt HAK-İŞ: “Şiddete Son, Sesimizi Yükselt”
Bayburt’ta Kadına Şiddetle Mücadelede Jandarma İle Ortak Farkındalık Çalışması
İl Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Kadın Kollarından Filistin’e Destek Çarşısı
Cumhuriyetin İkinci Asrı Bayburt’ta Akademik Perspektifle Tartışıldı
Bayburt- Trabzon Sınırında Bulunan Kırklar Dağı Mescidi Küle Döndü!
24 Kasım Programında Öğretmenlere ‘Geleceğin Mimarları’ Mesajı
CHP Bayburt Heyeti, Öğretmen Kökenli Başkanların Kabirlerini Ziyaret Etti
Denetimsizlik Gıda Zehirlenmesini Artırıyor, Halk Tehlikede!
Kültür ve Turizm Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alıyor
Bayburt Jandarmasından 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne Özel Kutlama
Türk Eğitim-Sen Bayburt Şubesi'nde Kongre Sonuçlandı Ahmet Çalışkan Yeniden Başkan
Bayburt’ta Kolon ve Rektum Kanseri Ameliyatları Başarıyla Gerçekleşti
Bayburt, 2. Anadolu Opera Festivali ile Sanatla Buluştu
Bayburt’ta Kaldırımlar İşgal Altında, Belediye Sessiz Kalmaya Devam Ediyor!
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar