Bayburt
DOLAR34.7535
EURO36.5589
ALTIN2950.5

Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğrencilerinden Karma Resim Sergisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğrencilerinden Karma Resim Sergisi
Abone ol
Bayburt Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri tarafından ‘Sanatın İzinde’ başlıklı karma resim sergisi düzenleniyor.

Açılışını, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’in yaptığı sergiye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, dekanlar, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.  
COVID-19 salgını tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen sergide Resim Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan; kahramanlar ve Bayburt temalı desen ve atölye çalışmalarının yanı sıra atık malzemelerden oluşturulan çalışmalar yer alıyor. 
Programda kısa bir konuşma yapan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen; “Serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Güzel eserlerin ortaya çıkmasına katkıda bulunan akademisyen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Öğrencilerimizin kısa sürede kat ettikleri mesafeyi sergiyi gezerken gözlemleme imkanımız oldu. Hem atölye çalışmalarını hem de atık malzemelerden yapılan çeşitli eserlerin uygulamasını gördük. Öğrencilerimizin kendilerini ne derecede geliştirdiklerini hep beraber müşahade ettik. Bundan da çok büyük memnuniyet duyduk. İnşallah Bayburt Üniversitesi olarak geleceğin sanatçılarını hem şehrimize hem ülkemize kazandıracağız. Bu noktada öğretim elemanlarımızın fedakarca çalışmalarına da şahitlik ediyoruz. Bu tür sanatsal faaliyetlerin üniversitemizle birlikte şehrimize de katkı sunacağını düşünüyorum. Bu tür çalışmaların üniversite olarak şehrimize katkı noktasında önayak olmasını temenni ediyorum.” dedi. 
Sergi açılışının ardından Rektör Türkmen tarafından katılımcılara teşekkür belgesi takdim edildi. 
Yaklaşık elli çalışmanın sanatseverlerle buluşturulduğu sergi, 04-08 Kasım 2021 tarihleri arasında Sanat ve Tasarım Fakültesi Sergi Salonunda ziyaret edilebilecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt Üniversitesi'nin Yaptığı Araştırmaya Göre “Siyah Kuşburnu” Kansere Karşı EtkiliÖnceki Haber

Bayburt Üniversitesi'nin Yaptığı Araştı...

Kurucakol Mahalle Camisinin Açılışı GerçekleştirildiSonraki Haber

Kurucakol Mahalle Camisinin Açılışı Gerç...

Yorum Yazın

Bayburt Özel İdare Spor Altı Yeni Transferi Kadrosuna kattı!
2024 Aralık Ayı Konut Satış Rakamları Belli Oldu: Rekor Artış Yaşandı!
Bayburt Canlı Hayvan Pazarı Yeniden Hizmette
Kul Kardeşlerin Bowling Zaferi: Bayburt Üniversitesi Zirvede
Bayburt Üniversitesi’nde Görev Değişikliği: Yeni İsimler İş Başında
Bayburt Yeşilay Şubesi’nden "Bağımsızlık Seferberliği" Hamlesi
Muharrem Baykal 18. Madde İle İlgili İddialara cevap verdi!
Hayvan Pazarında Bir Ay Süren Şap Kanrantinası Sona Erdi
Küçük Rabia'dan Acı Haber Geldi! Yaşam Mücadelesini Kaybetti
Bayburt'ta Öğrencilere Güvenlik ve Bilinçlendirme Eğitimi
Bayburt'ta Müzik Öğretmenlerinden Unutulmaz Türkü Konseri
Bayburt’ta Yaşanan Feci Kazada 8 Yaşındaki Rabia Ağır Yaralandı
Bayburt Belediyesinden Emektarlarına Veda Yemeği
Bayburt TOBB İmam Hatip Ortaokulu'ndan Sokak Hayvanlarına Sevgi Dolu Destek
Aile Bağlarını Güçlendiren Spor: Babalar ve Çocuklar El Ele
Bayburt Üniversitesi Güneş Enerjisi Santraliyle Yılda 2.3 Milyon Lira Tasarruf Sağlıyor!
Uyuşturucu ile Mücadele: 1 Şüpheli Şahıs Hakkında Adli İşlem Yapıldı!
Toyota Türkiye’den Bayburt Üniversitesine Eğitim İçin Anlamlı Destek
Aydıntepe Yeraltı Şehri, Turizme Katkı İçin Restorasyona Giriyor
Üni FM ve Talat Saka, "Radyonun Yıldızları" Ödüllerinde Aday! Oylama Süreci Başladı!
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar