Bayburt
DOLAR40.9222
EURO47.6811
ALTIN4372.5

Vali Epcim, Kahvaltıda Gazilerle Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Epcim, Kahvaltıda Gazilerle Bir Araya Geldi
Abone ol
Vali Cüneyt Epcim, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltıda gazilerle bir araya geldi.

Kahvaltıya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Selami Köksal, iç güvenlik ve 15 Temmuz gazilerinin yanı sıra gazi aileleri katıldı.

Kahvaltıda gazilerle sohbet edip taleplerini dinleyen Vali Epcim, çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulundu.

Türkiye’nin terörle mücadele noktasında attığı kararlı adımlarla başarılı sonuçlar elde ettiğine işaret eden Vali Epcim, bu noktada şehit ve gazilerin karşılığı ödenemeyecek fedakârlıkları bulunduğuna dikkat çekti. Vali Epcim, bu kararlı adımların devamının geleceğine vurgu yaparak Türkiye’nin üzerindeki vesayet zincirlerini tek tek kırdığını anlattı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nce gerçekleştirilen sınır ötesi operasyonlar ve sınır güvenliği çalışmalarının bu yönleriyle ayrı bir başarı öyküsü olduklarına vurgu yaparak, “Tabi bu bir süreç. Geldiğimiz noktada terörle mücadelede çok önemli kazanımlar elde ettik. Sınır ötesi operasyonlarla terörün belini kırdık. Suriye sınırında oluşturduğumuz güvenli bölge ile sınırlarımızı terör tehdidinden koruyoruz. Bunlar çok önemli adımlarlardır. Ülkemizin üzerindeki vesayet zincirleri teker teker kırılıyor. Ekonomik anlamda da bu zincirlerden kurtulduğumuz da ülke ve millet olarak tam birliktelik içerisinde geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğiz.” dedi.

Vali Epcim, sürecin zorlu ama imkansız olmadığının altını çizerek, “Tabi her şeyde olduğu gibi bu hedeflerimize ulaşma noktasında da bugüne kadar ödediğimiz, belki bundan sonra da ödeyeceğimiz bedeller var. Terörle mücadele konusunda konuşacak olursak işte burada ülkemizin, milletimizin huzur ve refahı için, devletimizin bekası için kolundan, bacağından vazgeçen, vücudunda şarapnel parçalarıyla dolaşan veya yeri geldiğinde kendini tanka topa siper eden gazilerimiz bunun en güzel örnekleridir. İşte onların bu kararlı duruşu bugün bizler için birer ilham kaynağı olmalı. Bu fedakârlıkları göz önüne bulundurarak daha çok çalışmalı, en başta vatanımıza ve milletimize daha sonra şehitlerimiz ve gazilerimize minnet borcumuzu ödemeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Vali Epcim, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek şehit ve gazileri her zaman hayır ve minnetle yad edeceklerini dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rektör Türkmen, ÖSYM Başkanı Aygün’ü Ziyaret EttiÖnceki Haber

Rektör Türkmen, ÖSYM Başkanı Aygün’ü Ziy...

Bayburt'ta Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı GerçekleştirildiSonraki Haber

Bayburt'ta Mart Ayı Olağan Meclis Toplan...

Yorum Yazın

Bayburt'un Balkaynak Köyü’ndeki Tarihi Karakol İçin Restorasyon Çalışmaları Başlıyor
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Bayburt’a Geliyor
Bayburt'ta Suç Makinesi İki Şahıs Motosiklet Hırsızlığından Tutuklandı"
Bayburt’ta Araç Sayısı 20 Bini Aştı, Trafik Sorunu Büyüyor
Kamu-Sen’in Yurt Genelindeki İş Bırakma Eylemine Bayburt da Katıldı
Bayburt’ta Din Görevlileri Kardeşlik İçin Bir Araya Geldi
Bayburt’un Demirözü İlçesinden Dünyaya Somon İhracatı
Bayburt Üniversitesi ve Azerbaycan’dan Spor ve Akademide Güçlü İş Birliği
Bayburt’ta Uyuşturucu Operasyonu: Çok Sayıda Madde Ele Geçirildi!
Memur-Sen’den Yetersiz Zam Teklifine Tepki: “Gelirde Adalet, Ücrette Denge İstiyoruz”
Bayburt’ta Temmuz Ayında 93 Konut Satıldı
Bayburt’ta Kaçak Tütün Operasyonu
Bayburt Yaylalarında Bal Hasadı Başladı
Bayburt’ta Sahipsiz Hayvanlar Emin Ellerde
Bayburt Devlet Hastanesi’nde El Terlemesine Kapalı Ameliyatla Çözüm
Yüksek Gerilim Hattı Genç Çiftçiyi Yaraladı
Bayburt’u Uzungöl’e Bağlayacak Yolun Asfalt Çalışmaları Başladı
Saman Hırsızları Jandarmadan Kaçamadı
Dövmekaya Köyü’nde Geleneksel Piknik Şöleni Coşkusu
MHP Bayburt teşkilatı Erzurum’daki “Terörsüz Türkiye” Buluşmasına Katıldı
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar