Bayburt
DOLAR41.9838
EURO48.8628
ALTIN5348.0

Yılın Cümlesi Yarışması'nın Sonuçları Belli Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılın Cümlesi Yarışması'nın Sonuçları Belli Oldu
Abone ol
Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünün İstiklal Marşının Kabulünün 100. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında Türkiye geneli ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak düzenlediği Yılın Cümlesi yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünün İstiklal Marşının Kabulünün 100. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında Türkiye geneli ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak düzenlediği Yılın Cümlesi yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.Konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Büyük dava ve fikir adamı, İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'un şair kişiliği, birleştirici yönü, kahramanlık sembolü olarak milletimize öncülük etmesi ile vatan ve millet sevdalısı olma özelliğinin öğretilmesi ve İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılında, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinlikleri kapsamında Milli şairimizi daha iyi tanımak ve anlamak, "Türk milletinin milli ahlaki insani manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren ailesini vatanını milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan yurttaşlar yetiştirmesi" amacına katkı sağlamak, tarih bilincini güçlendirmek, milletimizin vatan savunmasında gösterdiği kahramanlık destanlarını öğrencilerimize kavratmak ve fark edilmelerini sağlamak amacı ile okulumuz tarafından Türkiye geneli "Yılın Cümlesi Yarışması" başarı ile tamamlanmıştır.
Orta öğretim örgün ve yaygın eğitim (açık öğretim) lisesi öğrencilerinin katıldığı yarışmamız büyük ilgi ile karşılanmıştır. Yarışmamıza ilgi gösteren, katkı sağlayan tüm idareci öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Sona eren yarışma sonuçları şöyle: Birinci Barbaros Efe Kobal (Fatsa Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi/Ordu) Ödülü: 2000 TL, ikinci Esma Köksal (Aybastı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi/Ordu) Ödülü: 1000 TL, üçüncü Volkan Şahin (Göl Anadolu Lisesi/Kastamonu) Ödülü: 500 TL.Mansiyon Ödülü: Esra Köksal (Aybastı Fen Lisesi/Ordu) Ödülü 250 TL, Jüri Özel Ödülü: Huri Emik (Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi/Aydın) Kitap Seti" denildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uygulama Noktasında Uyuşturucu Madde Ele GeçirildiÖnceki Haber

Uygulama Noktasında Uyuşturucu Madde Ele...

Bayburt Üniversitesinde İstiklal Marşının Kabülü Panellerle AnıldıSonraki Haber

Bayburt Üniversitesinde İstiklal Marşını...

Yorum Yazın

Dünyanın En Tehlikeli Yolu Olan Bayburt Derebaşı Virajları’na Künye Taşı Dikildi
Bayburt’ta Cumhuriyet’in 102. Yılı Coşkuyla Kutlandı
CİMER Üzerinden Cumhuriyet Bayramı’na Özel Duygu Paylaşımı Başladı
Bayburt’ta Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunumuyla Başladı
Bayburt’ta Düzensiz Göçmen Operasyonunda 5 Kişi Yakalandı
Turgay Hancı Yeniden İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Oldu
Kenan Yavuz Etnoğrafya Müzesi, Bİ’ Buluşmasına Ev Sahipliği Yaptı
Akkaya, Gazetecilerle Sorunları Görüştü
Üniversite Öğrencileri Yemekhane Kalitesinden Şikayetçi!
İmam Hatip Lisesinden Gazze’ye Yardım Eli
Minik Eller Yeşil Vatan İçin Buluştu
Vali Eldivan Engelli Vatandaşı Evinde Ziyaret Etti
Bayburt Üniversitesi 2027–2031 stratejik planı için yol haritasını belirledi
Bayburt’a 11 yeni doktor kadrosu açıldı!
Bayburt’a modern kültür merkezi kazandırılıyor
Vali Eldivan Yatırımların Takip Toplantısını Yaptı
Bayburt Üniversitesi ve KUDAKA’dan Siber Güvenlikte Stratejik İşbirliği
BAYGÜKAB Meclis Toplantısı Şiran’da Yapıldı
Bayburt’ta kaçakçılık operasyonu: Çok sayıda ürün ele geçirildi
Bayburt’ta aromatik dikensiz kuşburnu üretimi değerlendirildi
Düğün Olsa 2025

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar