Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen “Birlikte Güçlü Bir Aileyiz” projesi kapsamında Maden Köyü ziyaret edildi. Ziyaret, Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı (2024-2028) doğrultusunda gerçekleştirildi.
Söz konusu plan çerçevesinde 2025 yılının “Aile Yılı”, 2026-2035 döneminin ise “Aile ve Nüfus 10 Yılı” ilan edilmesi kapsamında hayata geçirilen proje doğrultusunda saha çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda düzenlenen programda Maden Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelindi.
Ziyarete İl Müftülüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı temsilcileri katıldı. Kurum temsilcileri tarafından aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesine yönelik bilgilendirme çalışmaları yapıldı.
Programda, ailenin toplumun temel yapı taşı olduğu vurgulandı. Aile yapısının desteklenmesi, bilinçlendirme faaliyetlerinin artırılması ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi konularında değerlendirmelerde bulunuldu.

Gerçekleştirilen ziyaret sırasında vatandaşlarla karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. Katılımcılar, aile yapısına ilişkin yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken, vatandaşların görüş ve önerileri de dinlendi.
“Birlikte Güçlü Bir Aileyiz” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetlerinin farklı yerleşim yerlerinde sürdürüleceği belirtildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: