Bayburt, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Ünilig Rafting Şampiyonasına ev sahipliği yapacak. Organizasyon, 21 - 23 Nisan 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve Türkiye genelinden üniversite rafting takımlarını bir araya getirecek.
Şampiyona programı, 20 Nisan Pazar günü saat 09:00’da zorunlu antrenmanlarla başlayacak. Günün ilerleyen saatlerinde teknik toplantılar ve kortej yürüyüşü yapılacak, akşam ise açılış seremonisi düzenlenecek.
21 Nisan Pazartesi günü RX sıralama ve eleme yarışlarıyla start alacak etkinlik, 22 Nisan Salı günü slalom yarışlarıyla devam edecek. 23 Nisan Çarşamba günü nehir inişi yarışları ile heyecan doruğa ulaşacak. Şampiyona, saat 14:00’te gerçekleştirilecek ödül töreni ile sona erecek.
Bayburt Üniversitesi’nin koordinasyonunda düzenlenen organizasyon, hem sporculara hem de izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Yarışmaların yanı sıra teknik toplantılar ve kortej yürüyüşü ile katılımcılar ve ziyaretçiler şampiyona boyunca farklı etkinliklerde yer alabilecek.
Şampiyona yetkilileri, güvenlik ve organizasyon planlamalarının titizlikle hazırlandığını, tüm katılımcıların güvenli bir şekilde yarışmaları takip edebileceğini belirtti. Etkinlik, Bayburt’un sportif faaliyetlerini ve turizm potansiyelini ön plana çıkaracak önemli bir organizasyon olarak öne çıkıyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: