Trend Mobilya
2023 - Kafes Banner
Bayburt
DOLAR19.0763
EURO20.5756
ALTIN1211.6
Bayburt Haber Telegram Haber Üstü

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaya, BGC'yi Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaya, BGC'yi Ziyaret Etti
Abone ol
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, bir dizi programa katılmak için geldiği Bayburt’ta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci ve il yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği ziyarette Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, açıklamalarda bulundu. 
Saadet Partisi’nin Millet İttifakı’nın bir parçası olduğunu hatırlatan Mustafa Kaya, 30 Ocak 2023 Pazartesi günü 9 ana başlık, 72 alt başlıkta ortak hükümet programının kamuoyuna duyurulacağını söyledi.
Millet İttifakı’nın parlamentoda 360 sayısını yakalayabilecek hamleleri yaptığını ve yapacağını ifade eden Mustafa Kaya, insanların birçoğunun anketlerde biraz da olsa iktidara yöneldiğini fakat sahada kendilerinin gördüğü tablonun çok farklı olduğunu söyledi.
İktidarın her şeyi kontrol eden yapısının kimseye özgür bir alan bırakmadığını ve milletin bunu iyi gördüğünü ifade eden Mustafa Kaya, “Sorgulamanın olmadığı yerde ilerleme olmaz. Parti il başkanı gibi hareket eden Valiler görüyoruz. Sen devlet adamısın, devletin hukukunu korumak zorundasın. İktidarlar gelip geçici, devlet bakidir” dedi.
Mustafa Kaya, ziyaretin anısına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun hayatını anlatan Son Tanık Adlı kitabı hediye etti. 
Ziyaretlerinden ötürü Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya’ya teşekkür eden Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş da Bayburt basını hakkında bilgi vererek, BGC Kurucusu Osman Okutmuş’un Bayburtlu Celali adlı eserini Kaya’ya hediye etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt'ta 40 Köy Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Kapsamına AlındıÖnceki Haber

Bayburt'ta 40 Köy Arazi Toplulaştırma ve...

Saadet Partisi Ocak Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı YapıldıSonraki Haber

Saadet Partisi Ocak Ayı Genişletilmiş İl...

Yorum Yazın

Vatandaşa Ekonomi ve 6’lı Masayı Sorduk
Bayburt'ta Akıl ve Zeka Oyunları Sınıflarının Sayısı Artıyor
Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Okay, Güven Tazeledi
Tübitak 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına Bayburt’tan 8 Proje Davet Edildi
Bayburt'ta Ramazan Pidesinin Satış Fiyatı Belli Oldu
Cumhuriyet Başsavcısı Hüzeyfe Yücedağ Depremzede Çocuklarla Buluştu
Bayburt'ta Orman Haftası Kutlandı
Bayburt Üniversitesi TÜBİTAK Öğrenci Projelerinde Türkiye'nin Zirvesinde
Bayburtspor Soma Deplasmanından 1 Puanla Döndü
Bayburt'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıl Dönümü Kutlandı
Bayburt Ak Parti Milletvekili Aday Adayları Başvurulara Devam Ediyor
Bayburt Üniversitesi Öğrencileri Depremden Etkilenen Çocuklarla Oyun Şenliğinde Buluştu
Bayburtspor Yine Kendi Evinde Mağlup!
Bayburt'ta Eğlence Mekanında Silahlı Kavga: 1 Yaralı
Bayburt'ta Öğrenciler Ezanı Ve Kuran-I Kerim’i Güzel Okumak İçin Yarıştılar
Bayburt Ak Parti Milletvekili Aday Adayları Belli Oldu
Bayburt Üniversitesi Sudan'daki Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarındaydı
Bayburt’ta İstiklal Marşı’nın Kabulü Kutlandı
Bayburtspor Kendi Evinde Mağlup Oldu
Bayburt'ta Canlı Hayvan Pazarı Kapatıldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar