Bayburt
DOLAR28.9051
EURO31.303
ALTIN1890.5

Saadet Partisi Ocak Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saadet Partisi Ocak Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Yapıldı
Abone ol
Saadet Partisi Bayburt İl Başkanlığı Ocak ayının İl Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya’nın katılımıyla Büyük Bayburt Oteli’nde yapıldı.

29 Ocak 2023 Pazar 00:57 6 Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci, genel merkezin 81 il, 973 ilçede çalınmadık kapı bırakmayacak şekilde ‘Saadet Sahada’ kampanyasını başlattığını belirtti. Kampanya kapsamında Bayburt’a gelen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya ile seçimlerin startını verdiklerini, gün içerisinde STK’lara ve esnafa ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden İl Başkanı Bekmezci, iki gün sürecek program çerçevesinde Aydıntepe, Demirözü, beldeler ve köylere ziyaret gerçekleştireceklerini ifade etti.  Mayıs ayına kadar sıkmadık el, çalınmadık kapı, dinlenmedik dert bırakmayacaklarını ifade eden Abdulmecit Bekmezci, “Önceden olduğu gibi Milli Görüş’ün kalesi olan şehrimizde 2023 seçimlerinde tekraren Bayburt Kalemizin burçlarına saadet sancağımızı dikeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya da Bayburt’a ilk defa geldiğini ve Bayburt’u çok sevdiğini söyleyerek, başta İstanbul olmak üzere il dışındaki Bayburtluların doğdukları şehre sahip çıkmadıkları gerektiğini söyledi.
Bayburtlular’ın iş bulamadıkları iç göç verdiğini hatırlatan Mustafa Kaya, “Burası bereketli bir coğrafya, her zaman dile getirdiğimiz gibi tarım bu ülkenin milli güvenlik sorunudur. İnsanları toprağa bağlayacak formülleri geliştiremezseniz buralarda insan bırakmazsınız. Yanlış politikalar dolayısıyla temel gıda maddelerinde dahi dışa bağlıyız” dedi. 
Kaya, “Asgari ücretin 8 bin 506 lira olarak açıklandığı gün Türk-İş’in açlık sınırı 7 bin 126 liraydı. Şimdi yeni yapılan çalışmada açlık sınırı 8 bin 500 liraya yaklaştı. Yani asgari ücret ne kadar yüksek verilirse verilsin, bu enflasyon ortamında 1 ay içerisinde açlık sınırına yaklaşan bir zam oranıyla karşı karşıya kalıyoruz. Yoksulluk sınırı 29 bin lira civarında. Bayburt’un her hangi bir devlet kurumunda 29 bin lira maaş alan bir tane devlet yetkilisi var mı? Asgari ücretle açlık sınırının altında yaşamaya mahkûm edilen insanların yüzde 80’i yoksulluk sınırında yaşam mücadelesi veriyor. Bu ülkede milli gelirin yüzde 67’sini yüzde 10’luk halk kesimi kullanıyor. Kalan yüzde 90 ise yüzde 33’ü paylaşıyor” şeklinde konuştu.  Saadet Partisi’nin Millet İttifakı’nın bir bileşeni olduğunu hatırlatan Mustafa Kaya, Türkiye’nin bütün yetkileri bir kişinin iki dudağı arasına sıkıştırılmış Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi modeliyle kendisini geleceğe taşıma imkânının olmadığını ifade etti. Türkiye’nin hızlı ve yanlış alınan kararlarla yönetildiğini, kendilerinin Recep Tayyip Erdoğan düşmanı olmadıklarını, ülkenin ve milletin menfaatine eleştiriler yaptıklarını, 20 yıldır söylediklerinde hep haklı çıktıklarını sözlerine ekleyen Mustafa Kaya, esnafta, vatandaşta gördüğü şekliyle Bayburt’un önemli bir değişimin habercisi olduğunu dile getirdi.
Saadet Partisi Ocak Ayı İl Divan Toplantısı basına kapalı olarak devam etti. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaya, BGC'yi Ziyaret EttiÖnceki Haber

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı K...

Bayburtspor Kendi Evinde Düzcespor İle Puanları BölüştüSonraki Haber

Bayburtspor Kendi Evinde Düzcespor İle P...

Yorum Yazın

BayburtSpor Kendi Evinde Osmaniyespor'a Mağlup Oldu
Bayburt-Trabzon Yolu Üzerinde Mahsur Kalan 9 Turist Kurtarıldı
Bayburt Öğretmen Akademisi Proje Yazma Eğitimleri İçin Kudaka’da İmzalar Atıldı
Bayburt Belediyesi'nden Önemli Duyuru: Su Kesintisi Uyarısı!
Bayburtspor'da Şok Gelişme: 4 Oyuncu Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı
Kasım Ayı Su Analiz Sonuçları Açıklandı
Gelecek Partisi'nin Bayburt Merkez İlçe Kongresi Yapıldı
Bayburtspor, Şanlıurfa Deplasmanından Mağlup Döndü
Yeniden Refah Partisi'nin Bayburt Belediye Başkan Adayı Belli Oldu
Öğretmenler Günü Etkinliği Sanat ve İlmi Bir Araya Getirdi
Bayburt Belediyesi'nden Öğretmenler Günü'ne Özel Etkinlik
Bayburt'ta Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları Başvuruları Tamamlandı. Yeni Dönem İçin Yarış Başladı
Başkan Pekmezci, Bahçeli ile Görüştü Aday Adaylığı Başvurusunu Gerçekleştirdi
Bayburt'ta Tarihi Eser Operasyonu: 5 Gözaltı
Bayburt'ta İşyerinde Meydana Gelen Patlamada Bir Kişi Yaralandı
Bayburt’ta TYP Kapsamında 200 Temizlik Görevlisi İşe Alınacak
Yeşilyurt Köyü'nde Çıkan Yangında, 2 Ev İle Bir Ahır Kül Oldu
Bayburtspor'da Başkanlık Krizi ve Transfer Hüsranı: Takım, Belirsiz Bir Gelecekle Mücadele Ediyor!
Bayburt'ta Kar ve Tipi Nedeniyle Mahsur Kalan Vatandaş Kurtarıldı
Bayburt'un Yüksek Kesimlerine Kar Yağdı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar